Çarpışma dizisinden bir oyuncu daha ayrılıyor! Çetin Komiseri canlandıran Beran Kotan veda ediyor!

Çarpışma dizisinin kadrosundan ayrılacak yeni isim Beran Kotan oldu.

Merve Mutlu
16 Nisan 2019 - 10:10
Yeni Bölüm

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ (Kadir Adalı) , Elçin Sangu (Zeynep) , Onur Saylak (Veli Cevher), Melisa Aslı Pamuk (Cemre) ve Alperen Duymaz'ın (Kerem) yer aldığı, Show ekranlarının sevilen dizisi Çarpışma'da, Selim karakterini canlandıran Mustafa Uğurlu'nun ardından bir oyuncu daha ayrılıyor.

19-04/16/beran-kotan.png

Komiser Çetin karakterine başarılı ile hayat veren, dikkatleri üzerine çeken, yeni teklifler alan ve ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Beran Kotan'ın, Birsen Altuntaş'ın özel haberine göre oldukça duygusal bir sahneyle diziden ayrılacağı öğrenildi.

Beran Kotan kimdir?

19-04/16/kotan-beran.png

1992 İzmir doğumlu olan oyuncu genç oyuncu, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur. İlk oyunculuk deneyimi Çarpışma dizisi ve Komiser Çetin karakteridir. Daha önce Abdülhamit Belgesel-2018 adlı belgeselde rol almıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin