Zemheri Ayaz (Alperen Duymaz) kimdir?

Show TV ekranlarının yeni dizisi Zemheri'nin Ayaz'ı kimdir? Kaç yaşında, önceki dizileri... İşte tüm merak edilenler..

Merve Mutlu
03 Ocak 2020 - 17:41
Yeni Bölüm

Ay Yapım imzası ile hazırlanan ve Show TV ekranlarında izleyici ile buluşmak için gün sayan yeni dizi Zemheri'nin oyuncuları oldukça dikkat çekiyor. Firuze ve Ayaz'ın kader tarafından birleştirilmeleri ve ayrılıklarını konu alacak dizide Ayaz kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenleri..

Zemheri Ayaz kimdir?

20-01/15/zemheri-ayaz.jpg

Ayaz için en önemli şey annesidir. Üniversitede tanıştığı Firuze ise hayatını değiştirir. Bir yandan aşık olduğu Firuze bir yandan kendisine aşık olan ve çalıştığı inşaatın sahibinin kardeşi olan Berrak vardır. Yıllar sonra babasının ortaya çıkması ile hayatı daha da zorlaşan Ayaz anne babası ve hayatının aşkı arasında kalır. 

Zemheri dizisinde Ayaz karakterini Alperen Duymaz canlandırmaktadır. 

Alperen Duymaz kimdir?

20-01/15/zemheri-ayaz-kimdir.jpg

Oyunculuk kariyerine “Bodrum Masalı” isimli proje ile profesyonel anlamda adım atmıştır ve ardından “Acı Aşk” projesi ile devam etmiştir. Televizyonda izleyici karşısına çıkıp en çok ilgi çektiği yapımlardan bir tanesi de, orijinal ismiyle “Pretty Little Liars”dan uyarlanan “Tatlı Küçük Yalancılar” dizisi ile çekmiş ve büyük bir çıkış yakalamıştır. Eğitimini Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nde tamamlayan başarılı oyuncu, 2016 yılında yayınlanmaya Kanal D ekranlarında başlamış olan dikkat çekici yapım Kanıt: Ateş Üstünde isimli televizyon dizisinde Duygu Şen, Ahmet Olgun Sünear, Okday Korunan gibi başarılı ve tecrübeli isimlerle birlikte rol almıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin