Nazi avcıları iş başında! Al Pacino'lu Hunters dizisi heyecan yaratıyor! Konusu, fragmanı

Usta aktör Al Pacino'lu Hunters dizisinin başlangıç tarihi belli olurken dizi için resmi fragman da yayınlandı. Hunters konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu ve posteri...

Bu ekip göründüğünden çok daha fazlası...

Son olarak The Irishman filmiyle karşımıza çıkan usta aktör Al Pacino'nun başrolünde yer aldığı "Hunters" dizisinin başlangıç tarihi resmileşirken, dizi için bir de fragman yayınlandı.

HUNTERS DİZİSİ 21 ŞUBAT'TA BAŞLIYOR!

Amazon, The Hunt ismiyle geliştirilen ve sonrasında ismi Hunters olarak değiştirilen yapımın başlangıç tarihini 21 Şubat 2020 Cuma olarak duyurdu.

20-01/04/hunters-teaser.jpg

HUNTERS NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Jordan Peele'nin (Get Out, Us) yürütücü yapımcılığını üstlendiği, "komplo, gizem ve tuzaklar içeren sıkı bir gerilim" olarak nitelendirilen dizinin hikayesine bakacak olursak;

David Weil'in (Moonfall) yaratıcısı olduğu Hunters'ın hikayesi 1977 yılının New York'unda yaşayan farklı yaş ve karakterlerdeki Nazi avcılarına odaklanıyor. Avcılar, yüzlerce üst düzey Nazi yetkilisinin aralarında yaşadıklarını ve ABD'de dördüncü Reich yani yeni bir Nazi devleti yaratmak için gizli faaliyetlerde bulunduklarını keşfederler. Bunun üzerine Nazileri adalete teslim etmek ve yeni soykırım planlarını engellemek için kanlı bir avlanma faaliyetine başlarlar.

Hikayenin başlangıcı ise şöyle: Holokost olarak bilinen Nazi Soykırımı'ndan kurtulmuş olan büyükannesinin eve giren bir hırsız tarafından öldürülmesi Jonah Heidelbaum'u (Logan Lerman) yıkmıştır. Meyer Offerman'ın (Al Pacino) cenaze törenine gelip suçun büyükannesini hedef haline getirmiş bir Nazi tarafından işlenmiş olabileceği iddiasını ortaya koyması sonrasında Jonah için her şey altüst olur ve kendisini bedeli ne olursa olsun adalet arayışında olanların oluşturduğu Offerman'ın ekibine katılmış olarak bulur.

20-01/04/hunters-poster-1578137903.jpg

"HUNTERS" KADROSU

Dizinin oyuncu kadrosunda Al Pacino'ya Logan Lerman (Jack & Bobby), Jerrika Hinton (Grey's Anatomy), Josh Radnor (How I Met Your Mother), Kate Mulvany (Secret City), Tiffany Boone (The Chi), Greg Austin (Mr Selfridge), Louis Ozawa Changchien (Kidding), Carol Kane (Unbreakable Kimmy Schmidt), Saul Rubinek (Warehouse 13), Dylan Baker (The Good Wife) ve Lena Olin (Alias) gibi isimler eşlik ediyor.

Amazon Studios, Peele'nin Monkeypaw Productions'ı ve Sonar Entertainment ortak yapımcılığında hazırlanan Hunters'ın yürütücü yapımcı kadrosu Peele ve showrunner Weil birlikte Nikki Toscano (24: Legacy), ilk bölüm yönetmeni Alfonso Gomez-Rejon (The Current War), Monkeypaw'den Win Rosenfeld, Nelson McCormick ve Sonar Entertainment'ten David Ellender'den oluşuyor.

Hunters'ın ilk sezonu 10 bölüm sürecek.

"Hunters" (Amazon) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin