Zoo 3. sezon reytingleri ne durumda?

Zoo 3. sezon reytingleri ne durumda? James Patterson ve Michael Ledwidge ikilisinin aynı isimli romanından ekranlara uyarlanan CBS dizisi Zoo'nun 3. sezonu şu sıralar devam ediyor.

Volkan Küçükel
26 Ağustos 2017 - 15:59
Gündem

James Patterson ve Michael Ledwidge ikilisinin aynı isimli romanından ekranlara uyarlanan CBS dizisi "Zoo"nun 3. sezonu şu sıralar devam ediyor.

ZOO'YA 4. SEZON ONAYI GELECEK Mİ?

Geçtiğimiz yıl, ikinci sezonu devam ederken yeni sezon onayı haberi gelen Zoo'nun 4. sezon onayı alıp alamayağı merak konusu. Peki, devam etmekte olan üçüncü sezonun reytingleri ne durumda?

İlk sezonunu 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.06 reyting oranı ve 6.40 milyon izleyici ortalamaları ile tamamlayan dizi; ikinci sezonunda ise aynı yaş kategorisinde 0.74 reyting oranı ve 4.453 izleyici ortalamasını elde etmişti.

ZOO 3. SEZON REYTİNGLERİ

29 Haziran'da ekranlara gelen "No Place Like Home" isimli bölümle 3. sezonu açan Zoo'nun yeni sezonunun şimdiye kadar dokuz bölümünü izledik, geriye sadece dört bölüm kaldı.

Şimdiye kadar ekranlara gelen yeni sezon bölümleri göz önüne alındığında 18-49 yaş aralığında 0.52 reyting oranı ve 2.706 izleyici ortalaması yakalanmış durumda. İlk sezondan itibaren izlenme oranlarında yaşanan düşüşün bu sezon da devam ettiğini görmek mümkün.

17-08/26/zoo-3-sezon.jpg

Sezon içine ayrı bakıldığında ise genel olarak bir istikrardan bahsetmek mümkün. Üçüncü sezonunu 0.5 reyting oranı ve 2.986 izleyici ile açan dizi, 24 Ağustos'ta ekranlara gelen sezonun dokuzuncu bölümü "The Black Forest" ile 0.4 reyting oranı ve 2.424 izleyici rakamlarını elde etti.

CBS'in bu sezon ekranlara gelmeye başlayan yeni yaz dönemi dizisi Salvation ise ilk dokuz bölümü itibarıyla 0.52 reyting oranı ve 3.591 milyon izleyici ortalaması ile yoluna devam ediyor. Devam etmekte olan sezonları itibarıyla her iki dizinin reyting oranları eşit düzeyde. Salvation, izleyici ortalaması açısından Zoo'yu geride bırakmış olsa da henüz ilk sezonunda olmanın avantajını kullanıyor diyebiliriz.

James Wolk, Kristen Connolly, Nonso Anozie, Billy Burke, Alyssa Diaz, Josh Salatin ve Gracie Dzienny gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran ve dünya genelinde insanlara karşı gerçekleştirilen vahşi hayvan saldırılanın getirdiklerini ekranlara yansıtan dizinin yeni sezon onayı alıp almayacağı şimdilik belli değil. Düşen izlenme oranlarına rağmen CBS, Zoo'ya bir şans daha verecek mi, bekleyip göreceğiz.

ZOO 3. SEZON DEVAM EDİYOR

Zoo, 31 Ağustos'ta "Once Upon a Time in the Nest" isimli sezonunun 10. bölümüyle CBS ekranlarında olacak.

"Zoo" 3. sezon 10. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin