Zümrüdü Anka'ya yeni oyuncular katılıyor! Yeni bölüm ne zaman?

Sevilen dizinin yeni bölümleri hakkında bilgilere ulaşıldı.

Merve Mutlu
12 Haziran 2020 - 15:39
Gündem

Başrollerinde Ceren Yılmaz ile Alp Navruz'un yer aldığı ayrıca Ayten Uncuoğlu, Selim Bayraktar, Hatice Aslan, Simge Selçuk gibi isimlerin de kadrosunda bir araya geldiği Zümrüdü Anka dizisinin yeni sezonu hakkında bilgilere ulaşıldı. 

20-06/12/zumrudu-anka.png

En son, Sermiyan Midyat'ın kadrosuna dahil olduğu açıklanan ve çekimleri Kapadokya'da yapılan dizi, izleyiciler tarafından ilgiyle takip ediliyordu. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle zorunlu ara verilen dizinin sezon finali yaptığı açıklanmıştı. 19 Eylül'de yeniden ekranlarda olması planlanan Pastel Film imzalı dizinin yönetmeni ve senaryo ekibi değişti. 

Temmuz ayının ilk haftası çekimlerine başlanacağı konuşulan diziye Birsen Altuntaş'ın haberine göre bir kadın bir de erkek karakter dahil olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin