Zümrüdüanka'nın Cihan'ı İsmail Hacıoğlu diziden ayrılıyor!

Zümrüdüanka'nın kadrosunda ayrılık yaşanıyor.

Merve Mutlu
09 Aralık 2020 - 17:00
Gündem

Fox ekranlarında yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Zümrüdüanka dizisi yeni sezonda ekranlara bomba gibi bir dönüş yapmıştı. Alp Navruz ve Ceren Yılmaz'ın başrolde olduğu diziye yeni isimlerin katılması heyecanı artırırken kadrodan ayrılık haberi geldi. 

20-12/09/zumrudu.png

Oyuncu kadrosunda: Ceren Yılmaz, Alp Navruz, Ayten Uncuoğlu, Hatice Aslan, Simge Selçuk, Selim Bayraktar gibi isimleri bir araya getiren Zümrüdüanka dizisinin yeni sezon ilk bölümünde: İsmail Hacıoğlu ve Ceyda Eyüboğlu kadroda yer almış ve karakterleri ile beğeni toplamışlardı. Diziye soluk kazandıran ikilinin ardından Volga Sorgu ve Melih Çardak da dizinin oyuncuları arasına girmişti. Son olarak Menderes Samancılar'ın dahil olduğu diziden üzücü haber geldi.

Zümrüdüanka'nın Cihan'ı İsmail Hacıoğlu diziden ayrılıyor!

20-12/09/zumruduanka.jpg

Zümrüdüanka dizisinin yeni sezonunda kadroya dahil olan ve Cihan karakterini canlandıran İsmail Hacıoğlu, senaryodaki rolünün bitmesi nedeniyle cezaevi sahnesiyle diziye veda edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin