9-1-1 dizisinin oyuncu kadrosuna tanıdık yüzler!

Ryan Murphy ve Fox iş birliğinin yeni meyvesi 9-1-1'in oyuncu kadrosu şekilleniyor.

Volkan Küçükel
12 Ekim 2017 - 23:09
Gündem

Ryan Murphy ve Brad Falchuk ikilisinin 2018 senesi içinde Fox ekranlarına gelmeye hazırlanan yeni dizisi "9-1-1"in oyuncu kadrosuna yeni isimler katıldı.

Aisha Hinds (Underground), Rockmond Dunbar (The Path), Oliver Stark (Into the Badlands) ve Kenneth Choi (The People v O.J. Simpson: American Crime Story) dizinin ana oyuncu kadrosuna dahil olan yeni isimler oldular.

"9-1-1" KONUSU

Yazar ve yürütücü yapımcı olarak Murphy ve Falchuk ikilisinin hizmet verdiği 9-1-1; en ürpertici, şok edici ve yürekleri durduran durumların merkezindeki polisler, paramedikler ve itfaiyecilerin tansiyon yükseltici deneyimlerini ve yaşamlarının perde arkasındaki olayları ekranlara taşıyacak.

Kadroya yeni katılan isimlerin rollerinin detaylarıyla ilgili şimdilik bilgi verilmiş değil. Daha önceden Angela Bassett, Peter Krause ve Connie Britton üçlüsünün oyuncu kadrosuna katıldıklarını öğrenmiştik.

17-10/12/aisha-hinds-kenneth-choi.jpg

Kadroya katılan yeni isimleri kısaca tanıtacak olursak;

42 yaşındaki Aisha Hinds yakın zamanda Fox'un Shots Fired (Janae James) ve canlandırdığı Harriet Tubman karakteriyle eleştirmenlerden övgüler aldığı Underground dizilerinde; ayrıca Bryan Cranston ve Anthony Mackie ile birlikte HBO'nun All The Way isimli televizyon filminde rol aldı. Under the Dome (Carolyn Hill), Cult (Roslyn Sakelik) ve True Blood (Miss Jeanette) oyuncuyu tekrar eden rollerle izlediğimiz diğer diziler arasında.

Prison Break'in Benjamin Miles 'C-Note' Franklin'i olarak tanıdığımız 44 yaşındaki Rockmond Dunbar ise yakın süreçte Prison Break'in 5. sezonunda ve Hulu'nun The Path (Abe Gaines) dizisinde izleyicilerin karşısına çıktı. Johnny Depp'in başrolünde, Brad Furman'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sinema filmi Labyrinth kadrosunda yardımcı bir rolde yer alan aktör filmin çekimlerini geçtiğimiz günlerde tamamladı.

46 yaşındaki Kenneth Choi bu diziyle birlikte Murphy ile başka bir projede daha bir araya gelmiş oluyor. İkili geçmiş dönemde aktörün Lance Ito karakterine hayat verdiği The People v. OJ Simpson: American Crime Story dizisinde aynı proje altında çalışmıştı. The Last Man On Earth (Lewis) ve Sons of Anarchy (Henry Lin) oyuncunun tekrar eden rollerle yer aldığı diğer dizilerden.

17-10/12/rockmond-dunbar.jpg

AMC'nin Into the Badlans dizisinde Ryder karakteriyle karşımıza çıkan aktör Oliver Stark ise yakın dönemde Kate Beckinsale'li sinema filmi Underworld: Blood Wars'ın oyuncu kadrosunda yer aldı.

17-10/12/oliver-stark.jpg

9-1-1'de Murphy, Falchuk ve Tim Minear üçlüsü Bradley Buecker, Alexis Martin Woodall ve Angela Bassett ile birlikte projenin yürütücü yapımcılığını üstleniyor. Buecker ayrıca dizinin açılış bölümünün yönetmen koltuğunda oturan isim olacak.

13 BÖLÜMLÜK İLK SEZON 2018'DE GELİYOR

Oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları devam eden 9-1-1'in ilk sezonu 13 bölümden oluşacak.

17-10/12/fox-logo.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin