Almeda Sayışman, oğluyla objektiflere yansıdı!

Oyuncu Almeda Sayışman geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde oğluyla objektiflere yansıdı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Almeda Sayışman, samimi açıklamalarda bulundu.

ozan
05 Ekim 2023 - 09:33
Magazin

Tolgahan Sayışman ile mutlu bir evlilik sürdüren Almeda Sayışman (Almeda Abazi) geçtiğimiz gün oğlu Efehan Sayışman ile birlikte Metropol İstanbul'da objektiflere takıldı.

Oğlu ile birlikte Hupalupa Eğlence Merkezi'nde birçok oyunu deneyimleyen Almeda Sayışman,  daha sonra çocuklarının eksiklerini alışveriş yaparak giderdi.

Oğlu ile baş başa!

Tolgahan Sayışman'ın işte olduğunu belirten Almeda Sayışman, "Bugün oğlumla başbaşa bir alışveriş turu yapalım dedik. Onun dışında her şey yolunda. Tolgahan da işte, yetişebilirse bizi alacak." dedi.

23-10/05/almeda-1696488094.jpg

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin