Aysun Aslan Uğur'dan eşi Özkan Uğur'a duygusal veda...

Merhum Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan Özkan, sosyal medya hesabından ağlatan bir paylaşım yaptı! Aysun Aslan Özkan kimdir? Özkan Uğur ile ne zamandır evli? Çocukları kaç yaşında? Özkan Uğur ne zaman vefat etti? Neden vefat etti? Hastalığı neydi?

Pınar Alçiçek
19 Temmuz 2023 - 16:40
Magazin

Geçtiğimiz hafta son yolculuğuna uğurlanan usta sanatçı Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan Uğur, 34 yıllık hayat arkadaşına sosyal medya hesabından paylaştığı yazı ile veda etti...

23-07/19/5da01fd3214ed825d85f7784.jpg

İşte o ağlatan yazı:

"Kendimi o kadar eksilmiş, kederli ve yorgun hissediyorum ki…

Bir olduğumuz bunca yılın ardından seni görmeden, sesini duymadan, yamacımda hissetmeden, birbirimizi eleştirmeden, dalga geçmeden, kavga edip barışmadan, birlikte kahkaha atmadan, nasıl olacak Özkanım? Genç ruhlarımız birbirine olan sevgisini yitirmeden birlikte yaşlanacağız bu Dünyada sanıyordum. Bundan sonrası sensiz bir kara delik. Seni bu boyuttan uğurladık. Artık başka bir boyutta hep olduğun gibi hiç bir varlığı incitmeden akacaksın.

Acımızı paylaşan, her derdimize deva olan yakın dostlarımıza, arkadaşlarımıza, telefon ve mesajlarını cevaplayacak güç bulamadığım tanıdık tanımadık tüm sevenlerine, dualarınıza sonsuz teşekkür ediyorum…

Uğurlar olsun, hep içimizde olacaksın canımın içi. Ardında bıraktıklarınla, tertemiz kalbinle hiç unutulmayacaksın. Sevenlerin hiç eksilmeyecek, sanatının ışığıyla daha çok kuşakları aydınlatacaksın.

Nur içinde yat… Mekanın Cennet olsun Özkanım. Hepimizin başı sağ olsun."

23-07/19/2023-07-19-64.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin