Esra Bilgiç: "Aşk ve aksiyon bir arada!"

“Aşk Sanatı” filminde Birkan Sokullu ile başrolleri paylaşan Esra Bilgiç bir derginin Aralık sayısı için objektif karşısına geçti. Verdiği demeçte çocukluğundan bugüne aldığı eğitimlerden bahseden Bilgiç yeni filminin aşk ve aksiyonu birlikte ele alan sürükleyici bir yapım olduğunu söyledi.

Berfin Sengil
08 Aralık 2023 - 16:18
Magazin

Yurt içinde olduğu kadar yurt dışında ve özellikle Orta Asya ülkelerinde de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Esra Bilgiç hem eğitimlerini hem de projelerini MAG dergisinin Aralık sayısında anlattı. Tiyatro ile yedi ya da sekiz yaşlarında tanıştığını belirten Bilgiç, Ankara Devlet Tiyatrolarında şapka bölümünde oynayan halası sayesinde kostümlerin yapılması, dekor ve aksesuarlar gibi atölyenin tozunu yuttuğundan bahsetti.

Sahnedeyken de izleyiciyken de hatırladığı en belirgin duygunun mutluluk olduğunu söyleyen Esra Bilgiç, bu seneyi de çalışarak geçirdiğini ve içine en çok sinen projelerinden birinin ise “Aşk Sanatı” olduğunu ifade etti.

Bir Ajanı Canlandırdı

Güzel oyuncu, "Sevgili Birkan Sokullu ile başrolleri paylaştık. Hocam Recai Karagöz yönetmen koltuğundaydı. Senaryomuz yetenekli arkadaşım Pelin Karamehmetoğlu’na ait. Ben bir Interpol ajanına hayat veriyorum. Aşkı ve aksiyonu bir arada izleyeceksiniz diyeyim, fazlasını söylemeyeyim, sürpriz olsun. 2024 senesinin ilk yarısında seyircimiz ile buluşmuş olmayı ümit ediyoruz" diye konuştu.

Projeden Projeye Koşuyor

İzmir’de çekimleri devam eden, 8 bölümden oluşan “Bir İhtimal Daha Var” projesinin çekimlerinin tamamlandığının da müjdesini veren Esra Bilgiç, Urlalı ve üzüm bağları olan, şarap üreten genç bir kadını canlandırdığını söyledi. Ayrıca, “Seda ve İsa (Ata Demirer), Urla’da ikisini de yakından etkileyen gizemli bir cinayeti çözmeye çalışacaklar. İzlemek için sabırsızlanıyorum” ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin