"Güven Bana"ya ilk haftadan büyük beğeni yağdı!

Yılın en ciddi komedi filmi olarak aktarılan "Güven Bana" filmi, 13 Ekim'de vizyona girdi. Filmde başrolleri paylaşan Cihangir Ceyhan ile Ufuk Bayraktar'ın performansları ise seyirci tarafından çok beğenildi. Güven Bana'da kimler rol alıyor? Güven Bana ne anlatıyor? Güven Bana ne zaman vizyona girdi? Güven Bana'nın başrol oyuncuları kimler?

ozan
16 Ekim 2023 - 12:37
Viral

Türkiye sinema tarihinin en çok izlenen filmlerinin altında imzası bulunan Selçuk Aydemir’in hem senaristliğini hem yönetmenliğini yaptığı; yapımını Aytaç Medya’nın, yapımcılığını ise Aytaç Ağdağ ve Anıl Oğuz’un üstlendikleri "Güven Bana" filmi sinema salonlarındaki yerini aldı.

23-10/16/dscf2249.jpg

Yılın en ‘ciddi’ komedisi "Güven Bana" filminden başrolleri paylaşan Cihangir Ceyhan ve Ufuk Bayraktar’ın filmdeki performansları takdir topladı. Cihangir Ceyhan’ın canlandırdığı ‘Özcan’ karakteri içine düştüğü durum ile güldürürken aksiyon sahnelerindeki başarısı göz doldurdu. Ufuk Bayraktar ise ters köşe karakteri ‘Yılmaz’ ile salonları kahkahaya boğdu.

23-10/16/dscf3197-1697449632.jpg

Yer aldıkları projelerde unutulmaz karaktere imza atan ikili bu kez güçlerini "Güven Bana" için birleştirdi. Özcan ve Yılmaz’ın filmde insanları sömüren tefeciye karşı verdikleri mücadele beyazperdedeki yerini aldı.

Dayılarından aldıkları sahte para yüzünden başlarını belaya sokan iki kardeşin hikayesini anlatan "Güven Bana"nın kadrosunda Cihangir Ceyhan, Ufuk Bayraktar, Okan Çabalar, Erdal Özyağcılar, Özgür Emre Yıldırım, Pelin Karahan, Köksal Engür, Zihni Göktay, Serap Önder, Tuncay Beyazıt gibi değerli oyuncular eşlik ediyor.

"Güven Bana"nın fragmanı için tıklayınız:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin