Hüsnü Şenlendirici kansere yakalandı!

Ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici, sevenlerini o haberle kahretti! Hüsnü Şenlendirici hasta mı? Hüsnü Şenlendirici hastaneye mi kaldırıldı? Hangi hastaneye kaldırıldı? Hangi hastanede ameliyat oldu? Hüsnü Şenlendirici'nin sağlık durumu nasıl? Hüsnü Şenlendirici ne kanseri? Kaç yaşında? Evli mi? Çocuğu var mı? Eşi kim? Sevgilisi kim? Hüsnü Şenlendirici Son Dakika!

Pınar Alçiçek
06 Nisan 2023 - 15:31
Magazin

Kanal D'nin Şarkılar Bizi Söyler programında yer alan klarnetçi Hüsnü Şenlendirici'nin kanserle mücadele verdiği öğrenildi! Peki Hüsnü Şenlendirici ne kanseri? sağlık durumu nasıl? İşte cevapları...

23-04/06/husnu-senlendirici-yenigun-2.jpg

Ergün ve Naz adındaki iki çocuğun babası Hüsnü Şenlendirici, önceki gün acil bir şekilde özel hastaneye kaldırıldı. Bağırsak kanserine yakalanan ünlü klarnetçinin bağırsağından 11 santim parça kesildiği öğrenildi. Bir hafta doktor kontrolünde kalması gereken müzisyenin en büyük destekçisi ise ailesi ve yakın dostları oldu.

23-04/06/husnu-senlendirici.jpg

HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ KİMDİR? EVLİ Mİ? KAÇ ÇOCUĞU VAR? NERELİ? HANGİ OKULDAN MEZUN?

Hüsnü Şenlendirici, 12 Temmuz 1976; Bergama, İzmir, Roman asıllı Türk klarnet virtüözüdür.

Müzik geleneğine sahip bir ailenin çocuğudur. Dedeleri Hüsnü Şenlendirici (klarnet, trompet) ve Fahrettin Köfeci (klarnet) ve babası Ergün Şenlendirici (trompet) gibi o da 5 yaşında klarnet çalmaya başlamıştır. Özellikle 12 yaşına kadar Ege ve Anadolu'nun çeşitli kültürleriyle müzikal yolculuğa çıkar. 1988'de İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Çalgı Eğitim Bölümüne girer, 4 yıl sonra okuldan ayrılır.

2006 yazında Hüsnü Şenlendirici’nin yolu tekrar Brooklyn Funk Essentials ile buluşur. Babylon Alaçatı’da, Efes One Love Festival’de ve Bodrum Turkcell Antik Tiyatro’da binlerce kişiye seslenir. 2007’de sazlarında usta İsmail Tunçbilek (bağlama) ve Aytaç Doğan (kanun) ile Taksim Trio albümünü kaydeder. Bu proje ile Stockholm, Amsterdam, Gent’te önemli konser salonlarında konserler verir. Ancak 2007’de kurulan Taksim Trio grubu 2009’da dağılır.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin