Lily'nin babası Nurse Jackie'ye geliyor!

Nurse Jackie'nin final sezonuna dair haberler gelmeye devam ediyor.

resim yok
03 Aralık 2014 - 17:07
Magazin

Hatırlanacağı üzere Showtime'ın uzun soluklu kaliteli dizilerinden Nurse Jackie'nin geleceğine dair karar geçtiğimiz aylarda alınmış ve yayıncı kanal Showtime'dan yapılan açıklamaya göre kara mizah tarzındaki Nurse Jackie'nin 2015 senesinde sona ereceği duyurulmuştu.

Diğer bir söylemle yedinci sezon aynı zamanda dizinin final sezonu olacak.


Dizinin bu sene 13 Nisan'da başlayan altıncı sezonu ise 29 Haziran'da ekranlara gelen 'Flight' isimli bölümle noktalanmıştı.

Nurse Jackie'nin final sezonuna dair haberler gelmeye devam ediyor.

 

OYUNCU KADROSUNA BİR TAKVİYE DAHA

Son dönemde rol aldığı How I Met Your Mother'daki Mickey Aldrin karakteriyle hatırlayacağımız Chris Elliott, Nurse Jackie'nin final sezonu oyuncu kadrosuna adını yazdırdı.

 

KARAKTER DETAYLARI

The Hollywood Reporter'ın haberine göre tecrübeli aktör dizide New York'ta suçla mücadele amacıyla ismini yasal olarak 'Vigilante Jones' olarak değiştiren tuhaf ve oldukça farklı bir hasta karakterini canlandıracak.

 

KARİYERİ

Son dönemde How I Met Your Mother'da Lily'nin babası Mickey Aldrin olarak izlediğimiz 1960 doğumlu aktör kariyerinde Community (Russell Borchert), The Rewrite (Jim) ve There's Something About Mary (Dom) gibi çeşitli dizi ve filmlerde rol aldı.[reklam]

DİĞER İSİMLER

Peter Facinelli'nin altı sezon sonunda düzenli oyuncu kadrosundan ayrıldığı dizinin yedinci sezon oyuncu kadrosuna Bernard Prince karakterini canlandırmak üzere Monk'un yıldız ismi olarak tanıdığımız Tony Shalhoub'ın katıldığını da hatırlatalım.

Royal Pains'in yıldızı Mark Feuerstein de dizinin final sezonunda birden fazla bölümde karşımıza çıkacak olan bir diğer isim.

Nurse Jackie'de ödüllü aktris Edie Falco (Jackie Peyton) dışında Emmy Ödülü sahibi Merritt Wever, Paul Schulze, Anna Deavere Smith, Stephen Wallem, Betty Gilpin, MacKenzie Aladjem, Ruby Jerins, Adam Ferrara ve Dominic Fumusa gibi oyuncular rol alıyor.

 

2015'TE

Dizinin yedinci ve son sezonu 2015 senesi içinde Showtime ekranlarında olacak.

 

 

'LAUREN GRAHAM'DAN YENİ DİZİ: 'KATE ON LATER'

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin