Mehmet Aslantuğ, aldatma iddialarına son noktayı koydu!

Mehmet Aslantuğ, eski eşi Arzum Onan'ı aldattığı iddiaları hakkında açıklama yaptı! Mehmet Aslantuğ kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Ne açıklama yaptı? Arzum Onan hakkında ne söyledi? Neden boşandılar?

Pınar Alçiçek
29 Ağustos 2023 - 10:48
Magazin

Geçtiğimiz aylarda 27 yıllık evliliklerini sürpriz şekilde sonlandıran Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan cephesinden bir yeni gelişme...

23-08/29/s-5891db073c9ec2bd526e2af9c42a7cedb7c0fb0d.jpg

Can adından 22 yaşında oğulları olan çift, aldatma haberleriyle sık sık gündeme geliyordu. Aslantuğ, bu iddiaları yayınladığı o video ile yalanladı. Açıklamasında ise şu ifadelere yer verdi:

"Bu sayfanın bizzat kayda alarak yaptığım en zor açıklamasıdır. Epeyce hassas olduğum duygunun dile gelmiş ilk ve son sözleri… Epeyce borçlu olduğumu düşündüğüm bir duygudan. Ve bundan sonra yaşayacağım, hakkım olduğunu düşündüğüm özgürlüğü kimseye açıklamak zorunda olmadığımı beyan ederek!… Bilene, anlayana şükranla, bilmek, anlamak istemeyene selametle..."

"AYRILMAYI BEN İSTEMEDİM!"

"Hiçbir şey yazıldığı çizildiği gibi değil. Ben ona ihanet etmedim. Magazinin yazdığı gibi, ben biraz da para sahibi bir hanımefendinin, hayatımda yüzünü bile görmediğim birinin bendeki yeri dolayısıyla boşanmadım, boşanmayı da ben istemedim. Daha doğrusu ayrılmayı ben istemedim. Bu aşkın sorumluluğu gereği kurduğum cümlelere ithafen kimseyi yanıltmadım."

"Sevgili Arzum, yorulduğunu biraz kendini bulmak istediğini belki incitmemek için sebeplerin çoğunu söylemese de ayrı bir eve çıkmak istediğini söylediğinde; sahiplendiğimi zannettiğim, üzerine titrediğimi zannettiğim, belki o titreme içinde bunalttığımı da görmediğim bu ilişkinin biricik kahramanını anlamak, onaylamak, saygı duymak zorundaydım. Kolay olmadı. Acı çektim, üzüldüm, aylarca kelimeler bulmaya çalıştım filan, filan, filan..."

"Bir tek şey istedim; bunu ayrı evlerde başaramayız, ayrı hayatlarda başaramayız. Bu çok eğilip, bükülür. Göz altındayız. Hukuken de bir sona varalım. Öyle bakalım. Dediğim sadece budur." 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin