Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan'ın boşanma tarihi kesinleşti!

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çifti boşanmak için mahkemeye başvurdu! Peki Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan ne zaman boşanıyor? Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan neden boşanıyor? Arzum Onan kimdir? Mehmet Aslantuğ kimdir? Mehmet Aslantuğ, Arzum Onan'ı aldattı mı?

Pınar Alçiçek
05 Mayıs 2023 - 11:05
Magazin

Mutlu aile tablosu denilince parmakla gösterilen 27 yıllık Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ çiftinin evliliği resmen bitiyor! İşte detaylar...

23-05/05/mehmet-aslantug-adpl_cover.jpg

BOŞANMA İDDİALARINI YALANLAMIŞTI!

Ünlü ikili geçtiğimiz haftalarda boşanma iddialarıyla gündeme gelmiş fakat Onan'ın "Mehmet son derece saygın bir mücadele sürecinde, üstelik seçime sadece 15 gün kalmışken; hakkımızda çıkan habere yönelik cevap vermek zorunda olmak son derece üzücü" açıklamasıyla iddiaların asılsız olduğunu belirtmişti.

İLGİLİ İÇERİK

23-05/05/mehmet-aslantug-arzum-onan-ciftine-nazar-degdi-1.jpg

MUTLU AİLE TABLOSU SAHTE ÇIKTI!

Her şeyi içine atmaktan rahatsızlanarak sesi kısılan Arzum Onan'ın aylardır eşinden boşanmaya çalıştığı hatta birlikte yaşadıkları Caddebostan'daki evlerini bile ayırdıkları fakat Aslantuğ'un baskılarıyla bu sürecin geciktiği iddia edildi. 

İLGİLİ İÇERİK

23-05/05/aslantug-onan2.jpg

Çifti yakından tanıyanlar ise Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ cephesinde uzun süredir işler öyle sanıldığı gibi güzel gitmiyor’ ifadelerini kullanarak çiftin sahte mutluluk pozları verdiğini öne sürmüştü.

ARZUM ONAN BOŞANMA DAVASI AÇTI!

Arzum Onan tarafından eşi Mehmet Aslantuğ'a karşı açtığı boşanma davası, 29 Mayıs'da Beykoz 1. Aile Mahkemesi'nde görülecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin