ÖZEL HABER | Pelin Öztekin bikinisiz denize girdiği shoplu kareleri paylaştı!

Ünlü oyuncu Pelin Öztekin çıplak fotoğraflarına shop yaparak sosyal medya hesabında paylaştı! Pelin Öztekin kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Neden çıplak fotoğraflarını yayınladı?

Pınar Alçiçek
11 Ağustos 2023 - 14:42
Magazin

Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin, fazla kilolarından kurtulmasının ardından Instagram hesabından cesur paylaşımlar yapmaya devam ediyor!

23-08/11/dfv.jpg

Bikinisiz şekilde denize giren Öztekin, o anlarda çekilen kareyi sosyal medya hesabından yayınladı. Fakat shopu fazla kaçıran isim bu hamlesiyle Diziler.com'un radarından kaçamadı.

Ayrıca bu fotoğrafı 'fazla çıplak' bulan takipçileri ünlü aktöre tepki gösterdi. O kareye gelen tepkilerden bazıları şu şekildeydi; "Gereksiz bir fotoğraf, hoş değil bence. Siz bu değilsiniz çünkü.", "Daha kötü bir fotoğraf görmedim", "Arsızlığa cesaret zinaya aşk dediler, bir neslin ahlakını işte böyle yediler.", "Bu resim bikini ile ya da elbiseyle verilseydi ne kaybederdin? Şimdi ne kazandın?"

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin