Salih Bademci: "Kendimi mutlu etmeliyim"

Dilek Taşı dizisinde Mustafa karakterine hayat veren Salih Bademci, bir dergi röportajında mutluluk üzerine söyledikleriyle dikkat çekti. Bademci, "Kendimi mutlu etmeden karşımdakini mutlu edemeyeceğimi biliyorum" dedi.

Berfin Sengil
07 Aralık 2023 - 12:24
Magazin

Mustafa karakterini canlandırdığı Dilek Taşı dizisiyle gündemde olan ve Öyle Bir Geçer Zaman ki, Terzi, Kulüp gibi yapımlarda izledimiz başarılı oyuncu Salih Bademci, Elle Man'in Aralık sayısına konuk oldu.

Salih Bademci, kendisini yüksek enerjili bir insan olarak tanımlarken, "Mutlu olmayı seven bir insanım çünkü kendimi mutlu etmeden karşımdakini mutlu edemeyeceğimi biliyorum" dedi.

Kendi enerjisini sürekli uyarıda tutmaya çalıştığını belirten Salih Bademci, yer aldığı yapımlarda da oyunculuğuyla dikkat çekiyor.

Başarılı oyuncu, geçtiğimiz günlerde 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünün sahibi oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin