Silicon Valley 5. sezon onayını aldı!

HBO'nun sevilen komedisi Silicon Valley için beklenen yeni sezon onayı sonunda resmileşti.

HBO'nun sevilen komedisi Silicon Valley için beklenen yeni sezon onayı sonunda resmileşti.

Geçtiğimiz haftalarda dizinin beşinci sezon için yenilenmesi durumunda Clay Tarver'ın yürütücü yapımcı ve ortak showrunner olarak, şu andaki yürütücü yapımcı ve showrunner'lar Mike Judge ve Alec Berg ikilisine katılacağı belirtilmişti. Bu gelişme, dizinin yeni sezon onayının çok yakında çıkacağının bir habercisiydi.

Dördüncü sezonu şu sıralarda devam etmekte olan dizi böylelikle beşinci sezon onayını resmileştirmiş oldu.

SILICON VALLEY 5. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yeni sezon bölümlerinin 2018'in bahar döneminde ekranlara gelmesi planlanıyor.

17-05/29/silicon-valley-dizisi-1.jpg

Mike Judge, John Altschuler ve Dave Krinsky üçlüsünün elinden çıkan Emmy ve Altın Küre ödüllü Silicon Valley'in oyuncu kadrosunda Thomas Middleditch, T.J. Miller, Zach Woods, Kumail Nanjiani, Martin Starr, Josh Brener, Amanda Crew, Matt Ross, Jimmy O. Yang ve Suzanne Cryer yer alıyor.

Judge, Alec Berg, Michael Rotenberg ve Tom Lassally'nin yürütücü yapımcı kadrosunda yer aldığı dizinin yapımcı kadrosunda ayrıca Jim Kleverweis, Clay Tarver, Dan O’Keefe, Jamie Babbit, Chris Provenzano, Graham Wagner, Adam Countee, Carrie Kemper ve Aaron Zelman gibi isimler bulunuyor.

SILICON VALLEY 4. SEZON SÜRÜYOR

10 bölümden oluşacak dördüncü sezonu HBO ekranlarına gelmeye devam dizi, 04 Haziran'da sezonun yedinci bölümü "The Patent Troll" ile kaldığı yerden devam edecek.

"Silicon Valley" 4. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin