The X-Files 11. sezondan sezon ortası fragmanı yayınlandı!

Fox'un bilim-kurgusu The X-Files'ın 11. sezonunun kalan bölümleri için uzun bir fragman yayınlandı.

Volkan Küçükel
24 Ocak 2018 - 23:00
Gündem

"Biliyorum delirdiğimi düşünüyorsun ama ben değil dünya delirdi. Dünya deliriyor.."

Haftanın herhangi bir gününde, herhangi bir anında hepimizin söyleyebileceği bir şey gibi görünüyor, ancak bu sözler The X Files'ın uzun süreli sezon ortası fragmanının başlangıç sözleri.

THE X-FILES 11. SEZON GELECEK BÖLÜMLERE BAKIŞ!

Yayıncı kanal Fox'un paylaştığı üç dakika süreli yeni fragman Darin Morgan'ın yazıp yönettiği bu haftaki bölüm ve Haley Joel Osment'ın konuk olacağı "Skinner" odaklı bölüm dahil olmak üzere sezonun ilerleyen bölümlerinden kesitleri izleyicilere sunuyor.

Chris Carter'ın yaratıcısı ve yürütücü yapımcısı olduğu dizide David Duchovny ve Gillian Anderson ikilisi FBI ajanları Fox Mulder ve Dana Scully olarak karşımıza çıkarken, Mitch Pileggi'yi ise FBI Müdür Yardımcılığı görevindeki ve X-Files departmanının denetlenmesinden sorumlu Walter Skinner karakteriyle izliyoruz.

Carter ile birlikte Glen Morgan sezonun yürütücü yapımcı kadrosunda yer alıyor.

18-01/24/the-x-files-11-sezon-foto.jpg

SEZONUN KONUK İSİMLERİ

Osment dışında Annabeth Gish, Robbie Amell, Lauren Ambrose, Karin Konoval, Barbara Hershey ve William B. Davis (Cigarette Smoking Man) sezon içinde rol alacak konuk isimler.

Hatırlanacağı üzere Gillian Anderson geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada bu sezon son kez The X-Files'ta yer aldığını belirtmişti.

1993 Eylül'ünde ekran macerasına başlayan dizi, dokuz sezon boyunca 16 Emmy Ödülü, 5 Altın Küre ve bir de Peabody Ödülü'ne layık görülmüştü.

The X-Files'ın 11. sezon bölümleri Çarşamba akşamları Fox ekranlarına gelmeye devam ediyor.

"The X-Files" 11. sezon - Sezon Ortası Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin