Ufuk Bayraktar: "Beni de enkaz altından çıkarabilirsiniz!"

Kahramanmaraş ve çevre illeri oldukça büyük yıkıma uğratan depremde sevdikleri için bölgeye koşan isimlerden biri de Ufuk Bayraktar oldu. Bayraktar ekiplerle gece gündüz demeden çalışırken az daha sağlığından oluyordu. Peki Ufak Bayraktar'ın sağlık durumu nasıl? Ufuk Bayraktar'ın Hatay'da başına ne geldi? Ufuk Bayraktar enkazda yaralandı mı? Ufuk Bayraktar kimdir?

Pınar Alçiçek
17 Şubat 2023 - 16:50
Magazin

Kahramanmaraş merkezli depremde Hatay'a giderek aile ve arkadaşlarına yardım eden ünlülerden biri de Ufuk Bayraktar oldu. İşte detaylar!

Çocukluğunun geçtiği Hatay’a giderek, ailesinin ve arkadaşlarının yardımına koşan Ufuk Bayraktar, enkazda hiç durmadan arama kurtarma ekipleriyle çalıştığı anlarda sevenlerini korkuttu. Önceki gün bitkin düştüğü için yol kenarında serum takılan sanatçı, “Jandarma, kurumlar, madenciler, belediyeler, gönüllüler, dernekler, STK’lar ve işçiler bu acıyı dindirmek için var gücüyle çabalıyor” dedi.

 23-02/17/ufuk_bayraktar_a_yol_kenarinda_serum_takildi_h31775_5bc22.png

Bayraktar, “Bizzat içinde yer aldığım 6 kişiyi canlı çıkardık. Bir insanı kurtarmak, inanılmaz bir mutluluk. Çok şükür buraya gelip bir nebze olsa insanlara faydam olduysa, bu en büyük mutluluk. Allah’a şükür ellerim tutuyor” diye konuştu.

İstanbul içinde aynı senaryonun yaşanmaması adına tedbirlerin alınması gerektiğini söyleyen oyuncu, “Eğer önlemler alınmazsa, beni de iki yıl sonra İstanbul’da enkaz altından çıkarabilirsiniz” açıklamasını yaptı.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin