Ünlü aktris Diane Lane de The Romanoffs dizisinin kadrosuna katıldı!

Amazon'un yeni dizisi The Romanoffs'un oyuncu kadrosuna yıldız isimler katılmaya devam ediyor.

Volkan Küçükel
31 Ekim 2017 - 21:32
Gündem

Emmy ödüllü Mad Men dizisinin yaratıcısı Matthew Weiner'ın duyurulduğu andan itibaren merakla beklenen yeni dizi projesi "The Romanoffs"un oyuncu kadrosuna önemli bir isim daha katıldı.

Unfaithful, Man of Steel ve Batman v Superman: Dawn of Justice gibi filmlerden tanıdığımız tecrübeli aktris Diane Lane dizinin oyuncu kadrosuna katılan en yeni isim oldu.

"THE ROMANOFFS" KONUSU

Weiner'ın yazar, yönetmen ve yürütücü yapımcı olarak dümenin başında olduğu ve tüm bölümleri kendisinin yöneteceği dizinin hikayesi; 1613'ten 1917 Şubat Devrimi'ne kadarki süreçte Rusya'yı yöneten son hanedan olarak bilinen Rus kraliyet ailesinin torunları olduğuna inanan insanlara odaklanacak olup her bir bölümü farklı hikaye ve karakterler barındıracak.

OYUNCU KADROSUNDA BAŞKA KİMLER VAR?

Rolünün detayları hakkında şimdilik bilgi verilmeyen Lane; ekipteki Aaron Eckhart, Isabelle Huppert, Marthe Keller, Christina Hendricks, John Slattery, Jack Huston, Amanda Peet, Corey Stoll, Andrew Rannells, Mike Doyle, JJ Feild, Janet Montgomery ve Paul Reiser gibi oyuncuların arasına katılmış oldu.

17-10/31/diane-lane.jpg

LANE'İN KARİYERİ

2002 yapımı Unfaithful dizisinde kocasını aldatan eş Connie Sumner rolüyle Oscar, SAG ve Golden Globe gibi önemli ödül organizasyonlarda adaylık kazanarak dikkat çeken 52 yaşındaki Diane Lane ayrıca Tim Robbins ve James Gandolfini ile birlikte başrollerini paylaştığı HBO'nun televizyon filmi Cinema Verite ile Emmy, Golden Globe ve SAG Award adaylıkları kazanmıştı.

Under the Tuscan Sun, Trumbo ve The Perfect Storm gibi filmlerde de rol alan aktris, 17 Kasım'da vizyona girecek Justice League filminde Martha Kent karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

17-10/31/diane-lane-the-romanoffs.jpg

Senarist ve yürütücü yapımcı kadrosunda Semi Chellas'ın (Mad Men) da bulunduğu The Romanoffs'ta Kriss Turner Towner (The Bernie Mac Show), Blake McCormick (Mad Men) ve Kathy Ciric (Z: The Beginning of Everything) yapımcı kadrosunda bulunan diğer isimler.

THE ROMANOFFS DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İlk sezonu sekiz bölümden oluşacak dizinin 2018 senesi içinde izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin