Kül Masalı 6. bölüm özet

Jale’nin geçmişiyle ilgili büyük sır ortaya çıkar!

Kül Masalı (6. Bölüm)

Başrollerinde Gökhan Alkan, Sevda Erginci ve Başak Gümülcinelioğlunun yer aldığı Kül Masalı 28 Mart Perşembe günü saat 20.00de altıncı bölümüyle ekranlara gelecek.

Kül Masalı’nın altıncı bölümünde neler olacak?

Jalenin türküyü annesinin değiştirdiği sözlerle söylemesi Özge için çok sarsıcı olur. Özge, Jale ve Arat’ın annesini tanıyor olma ihtimalini araştırmaya karar verir. Annesinin yaşadığını bilen tek kişi olan kuzeni Süreyya ile birlikte annesinin peşine düşerler.

Diğer yandan Tufan Arat’ı kaçırıp Jaleyi alıkoyan kişi olduğunu itiraf etmesini ister. Tufan, Arattan beklediği itirafı alamasa da Jalenin geçmişi ile ilgili sarsıcı bir gerçeği öğrenir. Neveser ise Jale ve Arat’ın evliliğini kurtarmak için akıl almaz bir yol izlemeye karar verir.

Komiser yardımcısı Mügenin hedefinde ise Jalenin kaybının ardındaki en büyük şüpheli Erhan vardır. Nihayetinde kendini tüm yaşananların dışında tutmaya çalışan Erhan’ın aslında hiç de dürüst davranmadığını sarsıcı bir şekilde öğreniriz. Son olarak beklenmedik bir anda Giraylı köşküne gelen davetsiz misafirler, Jalenin geçmişiyle ilgili büyük sırrı ortaya çıkarıp tüm ailenin üzerinde bir bomba etkisi yaratırlar.

Kül Masalı” 28 Mart Perşembe saat 20.00de TRT 1de…

Yayın tarihi: 28 Mart 2024 20:00

Oyuncular: Gökhan Alkan, Sevda Erginci, Başak Gümülcinelioğlu, Hülya Darcan, Ushan Çakır, Özgür Çevik