üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat
|

2

/ 16

Kısmet Dizisi Oyuncuları

Melike (Özge Özacar)

Melike 1994 yılında doğmuş güzel bir kadındır. Melike ile Doğan çocukluklarından beri komşu ve arkadaştırlar. Doğduğu ilk andan itibaren, dudakları kiraz, yanakları pembe ve saçları pırıl pırıl olan Melike, herkesin hayran olduğu biri olmuştur.

Ancak annesi Nergis, Melike'yi kendi olamadığı ama olmak istediği güçlü kadın olarak yetiştirir. Melike'nin babası da kızına aşıktır ve ona her şeyi verir. Bunun sonucunda Melike, iki dengesiz ebeveynin ürünü olarak gerçek hayata asla uyum sağlayamaz. Bağlanma sorunları olan, bencil bir ilgi manyağına dönüşür. Güzelliği ve zekâsı sayesinde birçok insanın dikkatini çeker. Ancak kimsenin duygularıyla ilgilenmez. Kontrolü dışında bir olay geliştiği zaman, vahşileşir ve sonuçlarını asla düşünmeden hareket eder. Acı çektirdiği zaman bundan zevk alır. Bu, onun ruhunda olan bir bilgi değildir.

Melike'nin huzur bulduğu tek yer, Doğan'ın yanıdır. Büyüdükçe daha da bağlanır Doğan'a. Melike, onu erkek arkadaş adayı gibi görmez, çünkü annesi ona bu kategorideki erkekleri kodlamamıştır. Ancak daha evlendiği gece bile Doğan'ı arar ve onunla sohbet eder çünkü kocasıyla konuşacak bir şeyi yoktur.

15 Haziran 2023 - 18:28