üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat
|

3

/ 16

Kısmet Dizisi Oyuncuları

Taner (Cenan Adıgüzel)

Taner Dağveren, yasadışı işler yaparak büyük servet sahibi olmuş, karizmatik ve hiperaktif bir adamdır. 35 yaşındadır. Melike’nin boşanmaya çalıştığı ikinci eşi olan Taner babası genç yaşta öldüğü için, bir suç imparatorluğunu yöneten macası Reis tarafından kendi oğlu gibi büyütülmüştür. Ancak, Taner böyle bir imparatorluğun başına geçecek bir kişi değildir. O, hayatı, eğlenceyi, Melike'yi sevmeyi tercih eder. Reis amcasının gönlünü yapmaya çalışır ve zamanının geri kalanını Melike'nin peşinde koşarak geçirir. Taner, aşırı duygusaldır. Bu şehrin yeraltında bir numara olmak zerre kadar umurunda değildir.

Amcasının hapiste geçirdiği kısa süre boyunca işlere güçlere liderlik etmiş, batırmanın sınırına gelmiş, vitrindeki malını mülkünü de onun bunun üzerine yapıp hacizlerden kurtarmıştır. Melike'ye aşık olduğu kadar ona takıntılı hale gelmiştir. Onunla evlenebilmek için hayal gücünün sınırlarını zorlayacak adımlar atmış, kızı almış ancak ona sadık kalmayı başaramamış ve terk edilmiştir. Artık tek amacı, onu geri almak ve ona sahip olmaktır.

15 Haziran 2023 - 18:28