13 Reasons Why 4. sezondan haber var! Dizinin final zamanı resmen belli oldu!

Netflix dizisi 13 Reasons Why'ın ne zaman biteceği artık belli! Dizi, 4. ve final sezonuyla vedasını yapacak.

Volkan Küçükel
01 Ağustos 2019 - 19:33
Kültür Sanat

Netflix'in popüler ve bir o kadar tartışma yaratan gençlik dizilerinden "13 Reasons Why"ın 3. sezonu yaklaşırken geleceğiyle ilgili alınan önemli bir karar resmen açıklandı.

13 REASONS WHY 4. VE FİNAL SEZONUYLA VEDASINI YAPACAK!

23 Ağustos'ta yeni sezon bölümleriyle izleyiciyle buluşmaya hazırlanan dizinin 4. sezon onayını aldığı ancak bu sezonun aynı zamanda dizinin final sezonu olacağı duyuruldu.

19-08/02/13-reason-why-dizi.jpg

13 REASONS WHY 4. SEZON DETAYLARI

Yapım aşamasına başlanan dördüncü sezonun bölüm sayısı ya da ne zaman izleyiciyle buluşacağı konusundaki detaylar ilerleyen dönemde verilecek.

Paramount Television ve Anonymous Content ortak yapımcılığında hazırlanan dördüncü sezonla ilgili bilinen tek şey sezon hikayesinin çekirdek ekibin Liberty Lisesi'nden mezuniyetine odaklanacağı.

13 REASONS WHY 3. SEZONA DOĞRU...

Yaklaşmakta olan ve işlenen yeni bir suça tanıklık yapacağımız üçüncü sezonun hikayesine de kısaca bakarsak; Tyler'ın Spring Fling sırasında akıl almaz bir eylemde bulunmasının engellenmesinden sonra Clay, Tony, Jessica, Alex, Justin ve Zach, Tyler'ın toparlanmasına yardım ederlerken yaptıkları örtbasın yükünü omuzlamak için yollar bulurlar. Ancak kargaşa dolu mezuniyet töreni futbol maçı sonrasında bir futbolcu ortadan kaybolur ve Clay kendini herkesin en derin sırlarını ifşa etme tehlikesine sahip bir polis gözetiminde bulur.

19-08/02/13-reasons-why-3-sezon.jpg

13 Reasons Why'ın oyuncu kadrosunda Dylan Minnette, Brandon Flynn, Justin Prentice, Alisha Boe, Christian Navarro, Miles Heizer, Devin Druid, Ross Butler, Timothy Granaderos, Anne Winters, Steven Weber, Brenda Strong, Amy Hargreaves ve Grace Saif gibi isimler rol alıyor.

Dizinin yaratıcı ismi Brian Yorkey showrunnerlığını üstlendiği üçüncü sezonda yürütücü yapımcılığı Mandy Teefey, Kristel Laiblin, Selena Gomez ve Joy Gorman ile birlikte yürütüyor.

Ölmek İçin On Üç Sebep: 3. Sezon | Resmi Fragman | Netflix:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin