La Casa de Papel 3. sezonuyla ilk haftasında pek çok ülkede izleyici rekoru kırdı!

Netflix'in fenomen dizisi La Casa de Papel'in 3. sezonu rekorlarla geldi. Yeni sezon dünyanın pek çok ülkesinde Netflix'e yeni rekorlar getirdi.

Volkan Küçükel
01 Ağustos 2019 - 23:36
Kültür Sanat

Netflix'e gelmesiyle birlikte dünya çapında fenomen bir yapım haline gelen İspanyol yapımı soygun dizisi "La Casa de Papel"in bölümleri 19 Temmuz'da izleyiciyle buluşan 3. sezonu ilk haftasında elde ettiği izleyici sayısıyla Netflix'e yeni rekorlar getirdi!

LA CASA DE PAPEL 3. SEZON İZLENME RAKAMLARIYLA SES GETİRİYOR!

19 Temmuz'daki küresel lansmanının ardından geçen yedi gün boyunca üçüncü sezonun 34,355,956 hane halkı tarafından izlendiği ortaya çıktı. Bu rakamlar, Netflix'in dili İngilizce olmayan dizileri göz önüne alındığında bugüne kadar elde edilen en iyi ilk hafta izlenme sonuçları olarak dikkat çekiyor.

19-08/02/la-casa-de-papel-rekor.jpg

LA CASA DE PAPEL HANGİ ÜLKELERDE REKOR KIRDI?

Daha da önemlisi La Casa de Papel'ın üçüncü kısmı Netflix'in hizmet sunduğu dünyanın pek çok ülkesinde İngilizce dahil herhangi bir dildeki dizileri içinde şimdiye kadar en çok izleneni unvanını kapmış durumda.

Bu ülkeler arasında dizinin yaratıcısı Pina'nın vatandaşı olduğu İspanya dışında Fransa, İtalya, Arjantin, Brezilya, Şili ve Portekiz gibi ciddi Netflix abonesine sahip ülkeler bulunuyor. Yeni sezonun Hindistan'da da ciddi bir izleyici kitlesi tarafından takip edilmekte olduğu biliniyor.

DİZİNİN İLK BÖLÜMÜNÜ İZLEYEN DEVAMINI KISA SÜREDE GETİRDİ!

Dikkat çekici bir şekilde Netflix 34,355,956 hane halkı hesaplarının 24 milyonun biraz üzerine denk gelen %70'inden fazlası La Casa de Papel üçüncü kısmın tüm bölümlerini ilk bir hafta içinde izleyip bitirdi.

04 Temmuz'da başlayan platformun bir diğer popüler dizisi Stranger Things'in ilk haftasında tüm bölümleri izleyip bitirenlerin sayısı 18.2 milyon olmuştu. La Casa de Papel bu karşılaştırmada üstün olan taraf olsa da Stranger Things'in ilk dört gününde 40.7 milyon Netflix abonesi tarafından izlenerek Netflix'in açılış izleyici sayısı rekorunu elinde bulundurduğunu hatırlatalım.

La Casa de Papel: 3. Kısım | Resmi Fragman | Netflix:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin