Uraz Kaygılaroğlu ve Nilperi Şahinkaya'nın yeni dizisi Aynen Aynen'in ilk bölümü yayınlandı!

Sevilen iki oyuncu yeni YouTube dizileri ile sevenlerinin karşısına çıktılar.

Merve Mutlu
02 Ağustos 2019 - 04:41
Yeni Bölüm

Uzun süredir ekranlarda olmayan Nilperi Şahinkaya yeni bir dizi projesi ile sevenlerinin karşısına çıktı. Son olarak Ege'nin Hamsisi dizisinde rol alan Uraz Kaygılaroğlu ile iki kişilik bir romantik komedi dizisi için kamera karşısına çıktı. 

19-08/02/aynen-aynen.png

Sevilen iki oyuncu televizyon ya da dijital içerik platformlarındaki diziler yerine YouTube'u tercih ettiler ve Aynen Aynen adlı bir dizi projesine imza attılar. İlk bölümlerini 1 Ağustos Pazartesi akşamı yayınlayan ikili, yaklaşık 4 dakikalık ve İlk Buluşma başlıklı video ile izleyiciye kendilerini tanıttı. 

Aynen Aynen'in konusu:

19-08/02/nilperi-uraz.jpg

Aslında 30 yaşında olan ve artık evlenmek isteyen Nil (Nilperi Şahinkaya) kendisini 28 yaşında, evlilik meraklısı olmayan ve cool bir kadın olarak tanıtır. En yakın arkadaşının, sözlendiği kişi ile beraber olması, her ilişkisinde ya aldatılmış ya da terk edilmiş olması onu daha da tehlikeli kılar.Evlilik kavramından oldukça uzak olan Emir (Uraz Kaygılaroğlu) ise evlilik değil eğlence peşinde olan çapkın ama kendisini ilişkiye açık biri olarak gösteriyor. 

Birbirlerine yalanlar söyleyen ve ilk buluşmayı böyle atlatan ikilinin romantizm ve komediyi iç içe geçiren hikayesi her perşembe saat 17.00'da Aynen Aynen YouTube kanalında!

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin