Netflix RTÜK düzenlemesinin ardından ilk açıklamasını yaptı!

Yürürlüğe giren yeni yasa sonrası merakta kalan izleyicilere ilk açıklama Netflix'ten geldi!

Nurşah
02 Ağustos 2019 - 10:50
Gündem

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) yeni düzenlemesi ile gündeme geldi. Bundan böyle internet ve dijital yayınların da RTÜK tarafından denetime tabi tutulmasını onaylayan yeni yasa Resmi Gazete'de de yayımlandı...

19-08/02/netflix-rtuk-aciklamasi.jpg

Netflix'ten RTÜK düzenlemesi açıklaması geldi!

Onaylanan yeni yasa; ülkemizde yayın yapan dijital platformlar olan Netflix, blutv ve Puhutv'yi özellikle ilgilendiriyor. Bu yasaya göre bundan böyle, bu portallar da lisanslama ve denetime tabi tutulacak. 

Yaşanan gelişmenin ardından, bu platformları kullanan izleyicilerin kafası bir hayli karıştı. Merakta kalan izleyicilerin içini rahatlatacak açıklama Netflix cephesinden gelmekte gecikmedi. Ranini'ye konuşan Netflix sözcüsü şu açıklamaları yaptı:

İnternet yayınlarına yönelik düzenlemeyi yakından takip ediyoruz. Türkiye bizim için çok önemli bir pazar. Bu nedenle Türk yetenekleriyle birlikte film ve dizi sektörüne yatırım yapmaya, üyelerimizin bu içeriklere keyifle ulaşmalarını sağlamaya devam etmek istiyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin