Payitaht Abdülhamid'in kadrosuna 2 isim katıldı: Devrim Yakut ve Alp Akar...

TRT1'in sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid'in kadrosuna yeni oyuncular dahil oldu.

Merve Mutlu
02 Ağustos 2019 - 11:02
Yeni Bölüm

ES Film imzasıyla TRT1 ekranları için hazırlanan ve başrolünde Abdülhamid Han karakteri ile Bülent İnal'ın yer aldığı Payitaht Abdülhamid'in yeni sezon hazırlıkları başladı. 

19-08/02/payi.jpg

TRT ekranlarında 3 sezon yayınlanan ve 4. sezonu merakla beklenen Payitaht Abdülhamid'in kadrosuna yeni isimler katıldı. Fenomen dizinin yeni sezonunda Cemile Sultan ve Şehzade Nurettin Efendi karakterleri dahil olacak. Ünlü dönem dizisinin karakterlerini kimlerin canlandıracağı da belli oldu. 

19-08/02/devrim.jpg

Kardeş Payı, Home Ofis, Analı Oğullu, Vicdan, Annem Uyurken, Unutma Beni ve Hisarbuselik gibi dizilerde rol alan başarılı oyuncu Devrim Yakut, yeni sezonda Cemile Sultan karakterini canlandıracak. 

19-08/02/alp-akar.jpg

2009 yılında henüz 3 yaşındayken Canım Ailem dizisi ile oyunculuk hayatına başlayan, Ezel, Geniş Aile, Hayat Dediğin, Vicdan, Kertenkele gibi dizilerde rol alan ve Bizim Hikaye dizisinde canlandırdığı karakterle adını duyuran Alp Akar dizide Şehzade Nurettin Efendi karakterini canlandıracak. 

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin