Cemre Baysel Ramo dizisinde Görkem Sevindik ile oynayacak!

Yeni sezonun iddialı dizilerinden olan Ramo'nun kadrosuna yeni oyuncu katıldı.

Merve Mutlu
02 Ağustos 2019 - 11:28
Yeni Bölüm

Yeni sezon için yeni dizi hazırlıkları hem kanallar hem yapımcılar hem de oyuncular için son hız devam ediyor. Sezonun iddialı projelerinden biri olan Ramo'nun kadrosundaki bir isim daha belli oldu. 

19-08/02/gorkem.jpg

Kadrosunda Görkem Sevindik'in Boz karakteri ile yer alacağı Ramo dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Çekimleri Adana'da yapılacak olan ve BKM tarafından Show Tv ekranlarına özel hazırlanan dizinin müzikleri Aytekin Ataş tarafından hazırlanıyor. 

19-08/02/cemre-baysel.jpg

Dizinin başrolünde yer alacağı konusunda Murat Yıldırım'ın adının geçtiği dizinin belli olan diğer oyuncusu da Fatoş karakterini canlandıracak olan Cemre Baysel oldu. 

Cemre Baysel kimdir?

19-08/02/cemre-baysel-kimd.jpg

1999 doğumlu olan ve oyunculuk hayatına 2014 yılında Yeşil Deniz adlı dizi ile başlayan Cemre Baysel İzmir doğumludur.  Ege Üniversitesi Resim Öğretmenliği Bölümü'nde eğitim alan oyuncu: İsimsizler, Payitaht Abdülhamid ve Elimi Bırakma dizilerinde rol aldı.  

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin