16 Ekim 2014 Perşembe reyting sonuçları!

Hangi dizi ve yapımlar zirvede?


17 Ekim 2014 - 11:21
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede?

Kurtlar Vadisi Pusu mu, Kocamın Ailesi mi, Aramızda Kalsın mı, Üç Arkadaş mı, İki Dünya Arasında mı, Küçük Kıyamet mi, Deniz Yıldızı mı, Elif mi, Unutma Beni mi, Beni Affet mi, Güldür Güldür Show mu?


Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu.

İşte reytingler...

Ekranlarda Perşembe gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

'KURTLAR VADİSİ PUSU' ALIŞTIĞI YERDE!

Tüm kişiler kategorisi genel klasmanda günü önde kapatan beklendiği üzere bir kez daha 'Kurtlar Vadisi Pusu' oldu. Ekranlara yeni kanalında dönen dizi ekran macerası boyunca alışkın olduğu zirveye bir kez daha uzak ara farkla kuruldu.

Selen Seyven'i kadrosundan kaybeden Kocamın Ailesi ise istikrarlı grafiğini korurken günü ikinci sırada tamamladı.

Diğer sıraları paylaşam yapımlar ise şöyle: Güldür Güldür Show, Star Ana Haber, İki Dünya Arasında, Beni Affet, Fatih Portakal ile Fox Ana Haber, Deniz Yıldızı ve Aramızda Kalsın.

atv'nin yeni dizisi Üç Arkadaş ikinci bölümüyle biraz gerileyerek 20. sırada yer alırken; Kurt Seyit ve Şura yeni gününde de bekleneni veremedi ve 28. sırada yer aldı.

 

AB'DE DURUM NASIL?

AB kategorisinde zirve mücadelesi çok daha çetin geçiyor.

Kurtlar Vadisi Pusu, Güldür Güldür Show ve Fox TV'nin sevilen dizisi Kocamın Ailesi biraz daha yakın rakamlarla yine ilk sıraları paylaşıyorlar.

Aramızda Kalsın, Star Ana Haber, Kurt Seyit ve Şura, Ece Üner ile Show Haber ve Beni Affet diğer sıraları paylaşan yapımlar oldular.

 

GÜNÜN SIRALAMA TABLOSU

[reklam]

 

BİR ÖNCEKİ PERŞEMBE GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin