2016'da veda ettiğimiz televizyon yıldızları

2016 senesinde kaybettiğimiz yıldızları andığımız listeyi sizler için derledik.


27 Aralık 2016 - 15:32
Kültür Sanat

2016 her anlamıyla lanetli bir yıldı. Gerek dünyada küresel olarak yaşanan trajediler, gerek lokal olarak ülkemizin üzerinde dolaşan kara bulutlar, gerekse kaybettiğimiz değerler olsun 2016 kesinlikle çok şanssız geçen bir sene oldu. 2017'nin yeni umutlar ve güzellikler getirmesini umarak, kaybettiğimiz sanatçıları beraber anıyoruz.

PAT HARRINGTON JR.

One Day at a Time yıldızı 2016'nın ilk ayında uzun süren Alzheimer mücadelesini kaybetti. Harrington 1975-84 yılları arasında dizide oynadığı rol ile Emmy ve Golden Globe kazanmıştı.

DAN HAGGERTY

Life and Times of Grizzly Adams dizisinin yıldızı 15 Ocak 2016'da kanserden hayatını kaybetti. Haggerty dizide bir orman adamını canlandırıyordu. 

ABE VIGODA

Barney Miller ve Fish dizilerinin yıldızı Vigoda, 94 yaşında hayatını kaybetti. Vigoda, Barney Miller dizisindeki başarısından sonra dizinin spinoff'u olan kendi şovu Fish'e kavuşmuştu.

GEORGE GAYNES

Punky Brewster yıldızı 15 Şubat'ta hayata gözlerini yumdu. Gaynes aynı zamanda Polis Akademisi filmlerinde de rol almıştı.

GEORGE KENNEDY

Oscar ödüllü aktör 91 yaşında hayatını kaybetti. Naked Gun serisindeki rolü ile tanınan aktörün asıl parladığı dizi ise CBS'in kült yapımı Dallas'tı.

LARRY DRAKE

Emmy ödüllü L.A. Law yıldızı 67 yaşında hayata gözlerini yumdu. Dizide oynadığı engelli ofis çalışanı rolüyle Drake, 1988 ve 1989 yıllarında Emmy kazandı.

JOE SANTOS

The Rockford Files dizisi ile ünlenen oyuncu 84 yaşında geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. Oyuncu kült dizi The Sopranos'da da rol almıştı.

KEN HOWARD

Emmy ödüllü aktör Mart ayında 71 yaşında hayatını kaybetti. 30 Rock'daki Hank Hooper rolü ile sevilen aktör, 2009 senesinden ölümüne dek Screen Actors Guild başkanıydı.

DORIS ROBERTS

Everybody Loves Raymond dizisinin Emmy ödüllü yıldızı 90 yaşında geçirdiği felç nedeniyle hayatını kaybetti. CBS dizisi Everybody Loves Ramond'da Raymond'un sevgili annesi rolü ile birçok ödül almıştı.

MICHU MESZAROS

ALF kostümünün içindeki oyuncu 76 yaşında hayatını kaybetti. Macaristan'da bir sirkte başladığı oyunculuk hayatına ALF olarak devam etti. Sadece 83 cm olan oyuncu Dear John dizisinde de rol aldı.

ANTON YELCHIN

Ünlü aktör 27 yaşında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Yelchin Star Trek filmleri olduğu kadar Curb Your Enthusiasm dizisi ile de tanınıyordu.

VAN WILLIAMS

The Green Hornet'in yıldızı 82 yaşında hayatına gözllerini yumdu. Williams ABC dizisinde rol arkadaşı Bruce Lee ile birlikte kötülüklerle savaşıyordu. 

PETER VAUGHAN

Game of Thrones dizisi ile tanıdığımız oyuncu 6 Aralık'ta hayatını kaybetti. Dizide kör bir gece bekçisini oynayan Williams birçok İngiliz dizisinde de rol almıştı.

ALAN THICKE

Growing Pains, How I Met Your Mother ve Hope & Gloria gibi dizilerden tanıdığımız ünlü aktör 13 Aralık'ta hayatını kaybetti. Thicke aynı zamanda dizi müzikleri de yapıyordu.

ZSA ZSA GABOR

Ünlü aktrist 99 yaşında, 18 Aralık'ta hayata veda etti. Gabor şaşalı hayatı ve evlilikleri ile ünlüydü. Gilligan's Island, The Love Boat ve The Fresh Prince of Bel-Air gibi dizilerde de rol almıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin