2020'de en çok konuşulan magazin olayları!

2020 yılının son gününde, seneye damga vuran magazin haberlerini derledik.

Merve Mutlu
31 Aralık 2020 - 14:37
Magazin

Büyük bir kısmını dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadele etmeye harcadığımız 2020 yılının nihayet sonuna geldik. Yılın son gününde, Medya Takip Merkezi (MTM), Magazin Gazetecileri Derneği için yaptığı araştırmada 2020 yılında magazin ve sanat dünyasında yaşanan gelişmeleri ve yıla damga vuran ünlü isimleri belirleyen çalışmasını sizlerle paylaşıyoruz. Bakın neler oldu...

20-12/31/magazin-1609413446.png

Magazin ve sanat camiası için oldukça hareketli geçen bir yılı daha geride bırakıyoruz. Birçok sanatsal etkinlik salgın nedeniyle iptal edilse de ünlüler dünyasında sular yine durulmadı. Kimi zaman evlilik kimi zaman boşanma kimi zaman şiddet bazen de yeni bebek haberleri ile geçirdiğimiz 2020 yılı, geride hatırlanacak birçok olay bıraktı.

Yılın en popüler ismi Acun Ilıcalı...

20-12/31/acun.jpg

tv8 kanalının sahibi olan ve Exxen adlı dijital platformunu izleyicilerle buluşturmaya hazırlanan Acun Ilıcalı, MTM’nin medya raporuna göre toplam 97 bin 577 haberde adından söz ettiren Ilıcalı, 2020 yılında da zirveye adını yazdırdı. Haber sayılarındaki artış ile dikkat çeken Ilıcalı, yıl boyunca depremzedeler için düzenlediği bağış kampanyaları ve sağlık çalışanlarına verdiği desteklerin yanı sıra, kullandığı lüks araçlar ve yeni dijital platformu “Exxen” ile de medyada yankı uyandırdı. 2020 yılında sosyal medyada yaptığı canlı yayın ile dünya rekoru kıran Acun Ilıcalı, televizyon, müzik, sinema ve teknoloji gibi tüm eğlence sektöründe en başarılı olmuş isimlerin yer aldığı “En Etkili 500 İş İnsanı” listesine de girmeyi başardı.

Cem Yılmaz'ın aşk hayatı gündemde!

20-12/31/cem-y.jpg

Geçtiğimiz yıl, sinema filmlerinin yanı sıra Defne Samyeli ile yaşadığı aşkla da gündeme gelerek medyada toplam 46 bin 944 haberde yer alan komedyen Cem Yılmaz, geçen yılın en popüler ikinci ismi olmayı başarmıştı. Kendinden 18 yaş küçük olan oyuncu Serenay Sarıkaya’ya gönlünü kaptıran Cem Yılmaz, 2020 yılında 42 bin 972 habere adını yazdırarak bu yılın da en popüler ünlülerinden oldu. Yaşadıkları aşkla gündeme gelen Serenay Sarıkaya ise yıl boyunca toplam 30 bin 370 habere adını yazdırarak listenin dördüncü sırasında yer aldı.

Hadise ve Kaan Yıldırım aşkı da çok konuşuldu!

20-12/31/hadise.jpg

Son dönemin en çok konuşulan birlikteliklerinden birisi de Hadise ve Kaan Yıldırım çifti oldu. Hadise'nin, ünlü oyuncu Kaan Yıldırım’ın köpeği Benek ile verdiği pozlarla aşk iddialarını gündeme getiren çift, uzun bir süre aşklarını inzivada yaşasalar da birlikteliklerini sosyal medyada ilan etmişlerdi. Yıl boyunca toplam 26 bin 880 habere adını yazdıran Hadise, MTM’nin hazırladığı listede beşinci sırada yer alırken, ünlü oyuncu Kaan Yıldırım ise 14 bin 522 habere adını yazdırarak 2020 yılının popüler isimlerinden olmayı başardı.

İbrahim Tatlıses ekranlara döndü!

20-12/31/tatlises.jpg

2011 yılında uğradığı silahlı saldırı sonrası ara verdiği ekranlara İbo Show ile tekrar dönen İbrahim Tatlıses, her hafta birbirinden ünlü isimleri programına konuk ettiği programıyla çok konuşuldu. İmparator lakaplı Tatlıses yıl boyunca toplam 22 bin 897 haberde kendinden bahsettirerek adını 2020 yılının en çok konuşulan ünlü isimler listesinde yedinci sıraya yazdırdı.

2020 yılında kimler evlendi?

Pek çok ünlü isim 2020 yılında dünya evine girdi. Yaşadığı sürpriz aşkla geçtiğimiz yıl bomba etkisi yaratan ünlü şarkıcı Sıla ve Hazer Armani, Alperen Duymaz, Ocak ayında sürpriz bir şekilde öğretmen sevgilisi Kübra Kelkit’le, Necip Memili, bir süredir aşk yaşadığı Didem Dayıcıoğlu ile, Merve Özbey ve Kenan Kolçak çifti, Onur Buldu, İngilizce öğretmeni sevgilisi Duygu Koz ile, Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun solisti Kaan Boşnak, koronavirüs önlemlerini alarak Nisan ayında Başak Ceylan Torun ile, Levent Yüksel, bir konserinde tanıştığı, hayranı olan spor eğitmeni Özlem Öztürk ile, Selin Demiratar uzun süredir birlikte olduğu iş adamı Mehmet Ali Çebi ile, Şilan Makal, bir süredir aşk yaşadığı futbolcu sevgilisi Şener Özbayraklı ile, Barış Arduç ve Gupse Özay, Nuri Alço 11 yıldır birlikte olduğu ve kendisinden 33 yaş küçük sevgilisi Burcu Sezginoğlu ile, 2013 Miss Turkey Güzeli Ezgi Avcı, 3 yıldır birlikte olduğu basketbolcu sevgilisi Nemanja Djurisic ile, Songül Öden, 4 yıldır birlikte olduğu işadamı Arman Bıçakcı ile, Cansel Elçin meslektaşı Zeynep Tuğçe Bayat'la, Gizem Güven ile futbolcu Caner Turp, Emre Karayel, 8 yıldır birlikte olduğu ve Temmuz ayında nişanlandığı iç mimar sevgilisi Gizem Demirci ile , Yıldız Asyalı ve yönetmen Kerem Saka ile, Didem Balçın, avukat nişanlısı Can Aydın ile , Soner Sarıkabadayı, sekiz buçuk aylık hamile sevgilisi Madelein Lopez Camelo ile,  Aylin Aslım ve flüt sanatçısı sevgilisi Utku Vargı ile dünya evine girdi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin