Son Yaz'ın başrolü Alperen Duymaz rolünü anlattı!

Alperen Duymaz'dan Son Yaz açıklaması geldi.

Merve Mutlu
31 Aralık 2020 - 14:48
Gündem

Yarın akşam Fox TV ekranlarında başlayacak olan ve daha başlamadan büyük merak uyandıran Son Yaz dizisinin başrollerinden olan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan oyuncu Alperen Duymaz, dizide canlandıracağı karakteri anlattı.

20-12/31/son-yaz-dizisi-basliyor-1609414666.png

Yapımını O3 Medya, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Burak Arlıel’in oturduğu ve senaryosunu Deniz Dargı, Cem Görgeç ile Cenk Boğatur’ın kaleme aldığı "Son Yaz" dizisi Ali Atay, Funda Eryiğit, Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan'ı bir araya getiren kadrosu ile dikkat çekmeyi başardı. 

"Aile sığınaktır. Sevgisini hissettiğinde."

20-12/31/son-yaz-akgun.png

Dizide Akgün karakterini canlandıracak olan Alperen Duymaz, projeye evet demesinde nelerin etkili olduğunu şu sözlerle açıkladı: "Diğer insanlara oranla sevgisiz yetişen insanların; tahmin etmekte daha güçlendiğimiz tarafları ve çatışmaları oluyor yaşadığımız hayatta. Bu da inişli çıkışlı duygular ya da keşfedilmemiş duygular olarak yansıyor, bana da çekici gelmeye başlıyor aslında. Akgün duygusuz bir adam değil, sadece duygularını belki de bilmeyen bir adam. En çok etkilendiğim tarafı diye bir şey yok esasında, Akgün’ü bütünüyle sevdim."

Dizinin hikayesinde öne çıkan aile ve ailenin kendisine ifade ettikleri konusunda ise Duymaz: "Zor soru. Aile olmak her şeyi de ifade edebilir, hiçbir şeyi de. Sevgi, samimiyet, sorumluluk olmadan aynı çatı altında bulunulabilir mi? Ya da bu ne kadar insansı? Aile sığınaktır. Sevgisini hissettiğinde." dedi.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin