27 Nisan Sadakatsiz Neden Yok? Yeni Bölüm Yayınlanacak mı?

27 Nisan’da Sadakatsiz yok mu? Dizinin yeni bölümü için Kanal D yayın akışında neler var? Bu konuda bir açıklama geldi mi? İşte yeni bölüm için detaylar.

Sadakatsiz, her Çarşamba ekranlara gelmeye devam ediyor. Sezon sonuna doğru heyecanın giderek artış gösterdiği dizide, hikaye soluksuz bir şekilde devam ediyor. Fakat bu hafta akılları karıştıran bir gelişme yaşandı. 27 Nisan Çarşamba yayınlanması gereken yeni bölüm yayın akışında yok gibi gözüküyor. Peki 27 Nisan’da Sadakatsiz yok mu?

27 Nisan’da Sadakatsiz Yok mu?

Kanal D’nin yayın akışını kontrol ettiğimiz zaman, 27 Nisan Çarşamba günü Sadakatsiz dizisinin akışta olmadığını görüyoruz. Dizinin saat 20:00’da yayınlanıyor olması gerekiyor.

Fakat yayın akışına baktığımız zaman dizi yok. Sosyal medya hesaplarından da bu konuda bilgi olmadığını görüyoruz.

Yayın akışına bakacak olursak, dizinin yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak. Dizinin yerine ise Hızlı ve Öfkeli Hobbs ve Shaw filminin yayınlanacağı gözüküyor.

Bunun hemen sonrasında ise Çok Güzel Hareketler 2 yapımının tekrarıyla ekranlara geldiğini göreceğiz.

27 Nisan Kanal D yayın akışına devam ettiğimiz zaman, akışın Kadir Gecesi Özel yayınıyla devam edeceğini de görüyoruz.

Yani akışa baktığımız zaman dizinin olmadığını görüyoruz. Muhtemelen Sadakatsiz yeni bölümü için bir hafta kadar daha beklemek gerekecek. Önümüzdeki hafta yeni bölümün yayınlanıp yayınlanmayacağını göreceğiz.

Zira önümüzdeki hafta Çarşamba gününün de bayramın son gününe denk geldiğini biliyoruz. Bu yüzden önümüzdeki hafta yayınlanacak bölüm için de açıklama beklemek gerekecek.

Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandığı zaman da tarih konusunda net olarak bilgi almış oluruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin