3.Bölümde Kağıt Ev’e Bedia Ener Dahil Oluyor

3.bölümde Kağıt Ev’e Bedia Ener katılıyor. Usta oyuncu dizide de psikolog Pınar hanımı canlandıracak. Peki, Bedia Ener kimdir:? Usta oyuncu hakkında be biliyoruz?

Oğulcan Özsezgi
28 Nisan 2021 - 20:52
Gündem

İlk 2 bölümünde sunduğu gerilimle bir anda gündem olan Kağıt Ev, yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Dizide kim kimdir daha iyi tanımaya ve karakterlerini de anlamaya başladık. Yüksek tempoyla devam eden diziye yeni oyuncuların da dahil olmaya başlayacağını öğrendik. Diziye katılacak olan ilk isim Bedia Ener olacak. 3.bölümde Kağıt Ev’e Bedia Ener katılacak ve kilit rollerden birisini oynatacak.

Kağıt Ev’e Bedia Ener Geliyor!

Ünlü oyuncu diziye uzman bir psikolog olarak dahil olacak. Alanında uzman olan psikologlardan biri Pınar’ı canlandıracak olan usta isim, yeni bölümde karşımıza çıkacak.

Psikolog Pınar karakterinin ise dizinin sorunlu çocuğu Cemre’yi tedavi etmeye çalışması bekleniyor. Muhtemelen 3.bölümde Cemre’nin işleri iyice karıştırmasından sonra, annesi Aylin onun tedavi olması gerektiğine karar verecek.

Tedavi sürecinde ise uzman isim olarak Pınar’a gidilecek. İşte Pınar karakterine de usta oyuncu Bedia Ener can vermiş olacak. Peki, Bedia Ener kimdir? Kısaca tanımak istersek ne söyleyebiliriz?

21-04/28/3bolumde-kagit-eve-bedia-ener-katilacak.jpg

Bedia Ener Kim?

1954 Uşak doğumlu olan usta oyuncu, 1982 yılında “İffet” filmiyle beraber oyunculuğa adım atmış bir isim. Oyunculuğundan önce seslendirme sanatçısı olarak da görev alan Ener, “Mahallenin Muhtarları” dizisinden sonra ise ününe ün katmış bir oyuncu oldu.

Bu zamana kadar başarılı ismin birkaç farklı önemli rolde karşımıza çıktığını gördük. Yaprak Dökümü, Dostlar Mahallesi gibi yapımlardan adından sıkça söz ettiren Bedia Ener, en son da Çatı Katı Aşk dizisinde rol almıştı.

Artık usta oyuncuyu da Kağıt Ev dizisinde göreceğiz. 3.bölümün sonlarına doğru başarılı ismin diziye dahil olması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin