Sadakatsiz Asya Ölüyor mu? Cansu Dere Ayrılacak mı?

Sadakatsiz Asya ölüyor mu merak edilmeye başlandı. 27.bölümde Asya karakteri vuruluyor. Peki, Asya mı yoksa Derin mi ölecek? İşte yaşanan gelişmeler.

Oğulcan Özsezgi
29 Nisan 2021 - 00:10
Gündem

Oyuncuların koronavirüse yakalanmasının ardından 1 hafta çekimleri ertelenen Sadakatsiz, 27.bölümle bu hafta ekranlara geldi. 27.bölümde ise Derin ile Asya’nın kaçırılmasına odaklanıldı. Bütün bölümde Derin ile Asya’nın kurtulma mücadelesini izledik. Fakat dizinin sonunda şok bir gelişme yaşandı. Sadakatsiz Asya ölüyor mu sorularını akla getiren olayda baş karakterlerden biri vuruldu.

Sadakatsiz Asya Ölüyor mu? Diziden Ayrılacak mı?

Aslında orijinal hikayede Derin’in öleceği biliniyordu. Derin karakterinin ölmesi ve diziden ayrılması beklenirken, Asya vuruldu. İki isim kaçmaya çalışırken yaşanan itişmeler sırasında silah ateş alıyor ve Asya vuruluyor.

Büyük bir acıyla yere yığılan karakterin tam olarak neresinden vurulduğunu anlayamıyoruz. Omuz kısımlarından yara aldığı gözüken karakterin ölüp ölmeyeceği konusunda ise net bir bilgi elde edilemedi.

Aslında Asya karakteri başrolde olan bir isim. Bu nedenle yeni bölümde de ölmesi çok beklenen bir durum değil. Daha doğrusu bu karakter ölür ve Cansu Dere Sadakatsiz dizisinden ayrılacak olursa, hikayede büyük bir sürpriz yaşanmış olur.

21-04/28/sadakatsiz-asya-oluyor-mu-3.jpg

Dediğimiz gibi aslında bir uyarlama hikayesinden söz ediyoruz. Normalde ölmesi beklenen karakter Derin olarak biliniyor. Fakat görünen o ki dizide işler sanıldığı gibi gitmeyecek ve ortalık biraz daha karışacak.

Sadakatsiz Asya ölüyor mu bunu görmek için önümüzdeki haftayı beklememiz lazım. Sadakatsiz 28.bölüm yayınlandığı zaman neler olacak anlayacağız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin