Sadakatsiz 27.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Derin Ölecek mi?

Sadakatsiz 27.Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanıyla beraber Derin ölecek mi sorusu da yeniden gündeme geldi. İşte 28 Nisan'da gelecek yeni bölüm.

Oğulcan Özsezgi
28 Nisan 2021 - 20:25
Gündem

Sadakatsiz 27.bölüm bir türlü yayınlanmadı. Dizinin yeni bölümünün yayınlanmamasının nedeni, sağlık sorunları olmuştu. Oyuncular peşi sıra koronavirüse yakalanınca, karantinaya alınmak zorunda kalmıştı. Haliyle çekimler aksadı ve yeni bölüm belirlenen gününde yayınlanamadı. Fakat aradan geçen bir hafta sonunda Sadakatsiz 27.Bölüm fragmanı yayınlandı ve dizi söylendiği gibi 28 Nisan tarihinde yeni bölümle ekranlara gelecek. Fragmanın yayınlanmasının hemen ardından sorulan soru ise Derin ölecek mi sorusu oldu.

Sadakatsiz 27.Bölüm Fragmanı Önemli İpuçları Veriyor

Aslında Derin geçen bölümlerde kaçırılmıştı. Fakat olayın tam olarak ne olduğu anlaşılamamıştı. Bu bölümde ise her şey netlik kazanacak. Kaçırılan sadece Derin değil Asya da kaçırıldı.

27.bölümde de baygın olan Asya uyanıyor ve uyanır uyanmaz da durumu fark ederek kurtulmaya çalışıyor. Asya’nın ellerinin bağlı olmadığını görüyoruz.

21-04/26/sadakatsiz-27-bolum-fragmani-7.jpg

Asya, ayılır ayılmaz önce Derin’i çözüyor. Sonra kendilerini kaçıran kişinin bir akıl hastalığı olduğunu söylüyor. Bu sırada ikilinin kurtulmak için bir yol aradığını görüyoruz. En son Asya sandalyeyi alarak cama vuruyor ve kaçmak için camı kırıyor.

İkili tam kaçarken bu sırada onları kaçıran çift içeri giriyor ve durumu görüyor. İkili tam kaçacakken bir anda Derin’in silahın önünde hedef olduğunu görmekteyiz. Sadakatsiz 27.Bölüm fragmanı ile gösterilen detaylar bu kadar.

Çok heyecanlı bir bölüm geleceği kesin. Özellikle bir soru cevap aramakta. Derin ölecek mi? Herkes öleceğini düşünüyor çünkü sağlam bir dayanak var.

Derin Ölüyor mu?

O dayanak dizinin hikayesinden esinlendiği asıl yapım. Dizi, Doctor Foster dizisinden tam uyarlama. O dizide de Derin rolünde olan isim ölüyor ve hikaye gereği de diziden ayrılıyor. Şimdi sonuçta uyarlama bir hikayeden söz ediyoruz. Hikaye gereğince karakterin öleceğini söyleyebiliriz.

Fakat gerçekten karakter ölecek mi derseniz bunu bilmek mümkün değil. Uyarlamada farklı kararlar alınabilir ve hikaye değiştirilebilir. Bunu yeni bölümde öğreneceğiz.

Güncelleme 

27.bölüm 28 Nisan Çarşamba günü yani bugün yayınlanıyor. Yeni bölümde Derin ölecek mi yoksa orijinal hikaye değiştirilecek mi ortaya çıkacak. Dizinin sonunda göreceğiz. Biz de gelişmeleri paylaşacağız. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin