Uğur Yücel ve Haluk Bilginer Yeni Diziyle Dönüyor

Uğur Yücel ve Haluk Bilginer yeni bir diziyle dönüyor. İkilinin yeni dizisi Netflix platformunda yayınlanacak olan Uysallar dizisi olacak. Dizi için bilinenler.

Oğulcan Özsezgi
28 Nisan 2021 - 20:21
Gündem

Netflix Türk dizileri, 2021 yılına damgasını vurdu desek yeridir. Hem dizilerin sayısı artıyor hem de yeni gelen diziler bir hayli iddialı yapımlar oluyor. İşte bu yapımlardan birisine daha hazırlanıyoruz. En son yayınlanan Fatma dizisinden sonra şimdi de Uysallar dizisi gündemde. Dizinin öne çıkmasını sağlayan ise iki dev ismi bir araya getirecek olması. Yeni diziyle beraber Uğur Yücel ve Haluk Bilginer yeniden bir araya geliyor.

Uğur Yücel ve Haluk Bilginer Uysallar Dizisiyle Netflix’e Gelecek

Geçen senenin sonlarından beridir konuşulan dizi, sessiz bir şekilde çekimlerine de başlamış durumda. Senaryosunu Hakan Günday’ın kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Onur Saylak oturuyor.

2021 yılının ikinci çeyreğinde yayınlanması beklenen dizinin, başrollerinde de Uğur Yücel ve Haluk Bilginer yer alacak. Konu olarak nasıl bir olayın işleneceği kısmında da bilgiler var. Buna göre dizide Mimar Oktay Uysal ve ailesinin hayatını göreceğiz.

Dram türünde bir eser olacak yeni yapımda, Oktay karakteri herkesten gizli bir punk hayatı yaşamaya başlayacak. Bir yandan Oktay karakterinin hayatını izlerken bir yandan da ailesinin değişen yaşamını göreceğiz.

21-04/28/ugur-yucel-ve-haluk-bilginer-2.jpg

Yani değişen sadece Mimar Oktay olmayacak. Onunla beraber ailesi de Oktay karakterinden gizli olarak kendi hayatlarını kurmaya çalışacaklar. Herkes ikinci ve gizli bir hayat kurmaya çalışırken, tüm aile bireyleri ikilemlerle karşı karşıya kalacak.

Tüm oyuncu kadrosunun ve dizinin ne zaman yayınlanacağının net bilgileri yok. Ama sadece açıklanan bu iki isim bile ne kadar iddialı bir dizi göreceğimizin kanıtı oldu. Usta oyuncuları biraz daha rahat bir platform olan dijital dünyada görmek heyecan verici olacak.

Bakalım dizi ile alakalı olarak daha ne gibi bilgiler gelecek. Diğer oyuncuların kimler olacağını da merakla bekliyoruz. İddialı isimler konuşuluyor ama daha ortaya çıkmış bir şey yok.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin