Masumiyet Setinde Hülya Avşar’ın Hareketi Şok Etti

Masumiyet dizisinin setinde ufak bir kaza yaşandığı ortaya çıktı. Hülya Avşar, yaşanan kaza sonrasında set arkadaşının yaralanmasına neden oldu.

Oğulcan Özsezgi
28 Nisan 2021 - 19:56
Gündem

FOX TV’nin sevilen dizileri arasında yer alan Masumiyet dizisinin setinde şok eden bir olay yaşandığı ortaya çıktı. Dizinin setinde yaşanan olayın başrolündeki isim ise iddialı oyuncu Hülya Avşar oldu.

Yaşanan olay yüzünden bir süre çekimlere ara bile verildiği de söylendi. Peki, Hülya Avşar’ın başrolünde olduğu olayın perde arkası ne?

Masumiyet Çekiminde Hülya Avşar Ertuğrul Postoğlu’nu Sakatladı

Olay ikili arasındaki yakın çekimde yaşandı. Hülya Avşar’ın senaryonun gereği olarak Ertuğrul Postoğlu’na tokat atması gerekiyordu. Senaryo gereği tokat için çekime geçildi. Fakat başarılı oyuncu Hülya Avşar tokatın dozunu kaçırmış olacak ki Ertuğrul Postoğlu’nun çenesinin çıktığı söylendi.

Sahne sonrasında sakatlanan başarılı oyuncu, acı içinde kaldı. 54 yaşında olduğu bilinen Postoğlu, aldığı tokat darbesi sonrasında acı içerisinde kalırken, hemen sağlık ekiplerine haber verildiği öğrenildi. Hülya Avşar ise yaşanan kaza sonrasında ünlü oyuncuyu hemen kuzeninin hastanesine götürmüş.

Tokat sahnesinde yaşanan kaza sonrasında çene kemiği çıktığı öğrenilen oyuncunun tedavisinin ise tamamlandığı söylendi. Fakat birkaç gün dinlenmesi de gerektiği belirtilen isim, bu nedenle çekimlere katılamayacak.

21-04/28/masumiyet-1.jpg

Dizinin çekimlerine katılamayacak olan ismin rolleri olması nedeniyle dizi çekimi de ertelendi. Masumiyet dizisinin çekimlerinin birkaç günlük olarak ertelendiği söylendi. Taraflardan ise resmi bir açıklama gelmediğini belirtelim.

Dizinin çekimlerinin birkaç gün ertelenmesi ise muhtemelen yeni bölümlerin yayınlanmasına engel olmayacak. Bu hafta da Masumiyet dizisinin yeni bölümü ekranlara gelecek.

Konuya ilişkin ek bir açıklama yapılacak olursa onu da paylaşacağız ama şu an başarılı oyuncunun da sağlık durumunun iyi olduğu söyleniyor belirtelim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin