Kırmızı Oda Miço Geri Dönecek mi? 35.Bölüm Fragmanı!

Kırmızı Oda 35.bölüm fragmanı yayınlandı. Kırmızı Oda Miço geri dönecek mi soruları sorulmaya başlandı. İşte fragmanda yer alan önemli ipucu.

Oğulcan Özsezgi
28 Nisan 2021 - 19:15
Gündem

Kırmızı Oda 35.bölüm fragmanı yayınlandı. Fragman Vahit karakterinin hikayesi üzerinden ilerleneceğini göstermekle beraber, Sadi için de önemli bilgiler veriyor. En çok merak edilen soru ise yanıt bulacak gibi gözüküyor. O soru Kırmızı Oda Miço geri dönecek mi sorusu. Yeni fragmanda bu konuda çok önemli bir ipucu bulunuyor.

Kırmızı Oda Miço Geri Dönecek mi? İşte İpucu

Kırmızı Oda 35.bölüm fragmanında, Delikanlı Sadi’nin eşiyle nasıl tanıştığını göreceğiz. İlk defa eşiyle nasıl tanıştığını ve eşinin kim olduğunu göreceğiz ama asıl merak edilen Miço.

Takip edenler bilecektir ki Miço karakteri, son bölümde bıçaklanmış ama ölmemişti. Fakat Hamdi Baba’nın yanında da mutlu olmayan ve bir arayış içerisinde olan isim, Sadi’ye mektup bırakarak onu terk etmişti.

Miço karakterinin ölmediğini net olarak anladık. Fakat Miço karakterinin geri dönüp dönmeyeceğini de bilemiyoruz. Sadi’nin yıllardır onu beklediği söylendi ama bir türlü karakter ortaya çıkmadı.

İşte son fragmanda bu konuda bir tüyo elde edildi. Delikanlı Sadi’yi takip eden biri var. Fragmanda da net olarak gözüken kişi, Sadi’yi gözetliyor ve bir şekilde onu izliyor.

Net değil ama o kişinin Miço olduğu söylenmekte. Kırmızı Oda Miço geri dönecek mi sorusunun yeniden ortaya çıkmasının nedeni de bu. İddialara göre Sadi bu günlere gelene kadar Miço bir şekilde onu hep uzaklardan izlemeye devam etti.

Bu bölümde de karakterin ortaya çıkabileceği ya da 36.bölüme kalabileceği söylenmekte. Bakalım yeni bölümde Sadi, kader arkadaşı olan Miço Mehmet’e yıllar sonra yeniden kavuşabilecek mi? Yoksa Miço sandığımız kişi aslında başka biri mi?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin