5.sezon Yasak Elma Ne Zaman Başlayacak?

5.sezon Yasak Elma ne zaman başlayacak ortaya çıktı. Yeni sezon için herhangi bir erteleme durumu yaşanmayacak olursa, yapım çok kısa süre sonra ekranda olacak.

Oğulcan Özsezgi
01 Eylül 2021 - 00:22
Gündem

5.sezon Yasak Elma ne zaman başlayacak sorusu, Ağustos ayında defalarca öne çıkmış bir soru. Çünkü dizinin devam edeceğini ve yeni sezon çekimlerinin de Ağustos ayı içerisinde başladığını biliyoruz. Yeni sezon çekimlerinin başlamasının ardından öğrenmek istediğimiz ise bir yayın tarihiydi.

Dizinin tanıtımı ne zaman yapılır da yeni sezonun tanıtım tarihi kesinlik kazanır bunu bekliyorduk. Beklediğimiz cevabı da almaya başladık. Bir tanıtım videosu yayınlanmadı ama dizinin ne zaman yayınlanacağı ortaya çıktı.

5.Sezon Yasak Elma Ne Zaman Başlayacak Belli Oldu!

Dizinin zaten Eylül ayında ekranlarda olması bekleniyordu. Ama ne zaman yani ayın kaçında izleyicilerin karşısına çıkacağını bilmiyorduk. İşte o tarihin 13 Eylül olduğu ortaya çıktı. Yani sadece 10 gün gibi bir süre sonra yapımın yeni bölümlerinin yayınlanmaya başladığını göreceğiz.

Gün olarak baktığımız zaman 13 Eylül yine Pazartesi gününe denk geliyor. İzleyenler burada çok bir sürprizle karşılaşmamış olacaklar. Tek cevabını aldığımız soru ise Yasak Elma ne zaman başlayacak sorusu değil. Aynı zamanda dizide yer alacak olan yeni isimler hakkında da bilgiler var.

Bu sezonda yeni isimler içerisinde ilk olarak Biran Damla Yılmaz öne çıkacak. Kumru karakteri ile dizide kendisine yer bulacak olan isim, diziden ayrılan Şahika karakterinin de boşluğunu doldurmuş olacak.

21-09/01/5sezon-yasak-elma-ne-zaman-baslayacak.jpg

Diğer taraftan bir başka iddialı ismi Yasmin Erbil’i de dizide göreceğiz. Canan karakteri ile dizide boy gösterecek olan Yasmin Erbil’de yine dikkat çeken isimlerden biri olarak karşımıza çıkacak.

Erkek oyuncu olarak ise diziye katılacak olan yeni isim Murat Aygen olacak. Doğan karakteri ile dizide yer alması beklenen ünlü ismin de yine 5.sezona renk katması bekleniyor.

Artık geriye dizinin tanıtımının yayınlanması kaldı. Dizinin tanıtımı da yayınlandığı gibi ekleyeceğiz. Bakalım yapım nereden devam edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin