Aşk Mantık İntikam Devam Edecek mi?

Aşk Mantık İntikam devam edecek mi sorusu cevap buldu. Dizinin yeni sezon dizileri arasındaki yerini alacağı bir nevi kesinlik kazanmış oldu. İşte açıklamalar.

Oğulcan Özsezgi
01 Eylül 2021 - 00:39
Gündem

Yeni sezona artık başladı desek doğru olacak. Çünkü şöyle bir durum var ki dizilerin yayın tarihleri bir bir ortaya çıkmaya başladı. Şimdi gündem yaz dizileri devam edecek mi gündemi. Aslında birçok yaz dizisi zaten final yaptı. Fakat öyle biri var ki sezon dizilerini bile geride bırakabilecek bir iş. Aşk Mantık İntikam dizisinden söz ediyoruz. Yaz sezonunun lider dizisi, yeni sezonda olacak mı merak ediliyordu. Peki Aşk Mantık İntikam devam edecek mi?

Aşk Mantık İntikam Sezonda da Devam Ediyor

Birkaç yerde dizinin biteceği ya da yaz sezonuna kadar araya gireceği iddialarının gelmesi üzerine, konuya en yakın olan isimden konuya ilişkin bir açıklama geldi. Burcu Özberk sosyal medya üzerinden yapmış olduğu bir gönderide dizinin devam edeceğini duyurdu.

Zaten reytingleri bir hayli başarılı giden bir dizinin bitirilmesi çok mantıklı durmuyordu. Bu nedenle iddialar da çok mantıklı durmuyordu. Ünlü ismin yapmış olduğu açıklamalar da bu yönde. Burcu Özberk, iddiaların asılsız olduğunu dile getirmiş oldu. Açıklamalara bakacak olursak Aşk Mantık İntikam dizisi devam edecek.

Yeni sezonda da devam edecek olan dizinin hakkında ortaya çıkan bir başka iddia ise dizinin gününün değişeceği konusu olmuştu. Yine iddialara göre dizinin gününün değişmesinin söz konusu olacağı söylenmişti.

21-09/01/ask-mantik-intikam-devam-edecek-mi-3.jpg

Cuma günleri değil de hafta sonuna alınacağı yönünde bazı bilgiler ortaya atılmıştı. Ama Burcu Özberk açıklamalarına bakacak olursak bu iddialar da asılsız. Çünkü ünlü isim net olarak her Cuma görüşmeye devam edeceğiz diyor. Dizinin Cuma günleri yayınlanmaya devam edeceğini söylüyor.

Aşk Mantık İntikam devam edecek mi ya da günü değişecek mi soruları da böylece cevabını almış oldu. Dizinin yeni sezon dizileriyle beraber nasıl bir reyting sunacağı da merak edilen diğer bir nokta. Yaz sezonunu lider kapadı. Sezonda da aynı başarı gelecek mi göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin