Arka Sokaklar 16.Sezon Afiş Görseli de Paylaşıldı

Arka Sokaklar 16.Sezon afiş görseli yayınlandı. Dizinin yeni afiş görsellerinde dikkat çeken detaylar neler? Değişen isimler kimler oldu? İşte yeni sezon afişi.

Oğulcan Özsezgi
01 Eylül 2021 - 00:58
Gündem

Arka Sokaklar 16.Sezon afiş görseli ne zaman paylaşılacak diye bekliyorduk. Çünkü dizide çok fazla değişiklik oldu. Tekin karakterinin gitmesi ve Zeliş karakterinin gitmesi yetmezmiş gibi, diziye veda eden isimlerden birisi de Ali Komiser olmuştu.

O kadar fazla isim gitti ki artık yeni sezonda gelecek isimler güçlü olmalı dedik. Yeni sezon için daha çok genç isimleri tercih eden dizinin, yeni afiş görseli de bu isimleri görmemizi sağladı. Diziye girenler çıkanlar bir yana, afişte arka kısmın değişmediğini de net olarak görüyoruz.

Arka Sokaklar 16.Sezon Afiş Görseli!

Yeni sezon için çekimlerin başladığı düşünülen yapımın afiş görselinde çok büyük bir değişiklik görmüyoruz. Hatta bana soracak olursanız, giden isimler afişten çıkarılmış yerine yeni isimler eklenmiş. Erler Film bu şekilde bir düzenleme yapmış gibi gözüküyor.

Burada giden isimler Merve Oflaz ve Alp Korkmaz’ın yeni afişte yer almadığını görüyoruz. Onun yerine bahsettiğimiz genç oyuncular karşımıza çıkıyor. Bu isimler arasında da Oğuz Peçe ve Deniz Çatalbaş geliyor.

21-09/01/arka-sokaklar-16sezon-afis-gorseli.jpg

Oğuz Peçe, Komiser Yardımcısı Emre karakterine can verecek ve genç isimlerden biri olacak. Deniz Çatalbaş ise burada Komiser Yardımcısı Aslı karakterine can verecek ve yine ekibe yeni gelen genç isimlerden biri olacak.

21-09/01/arka-sokaklar-16sezon-afis-gorseli-2.jpg

Onun dışında çok büyük bir değişim göze çarpmıyor. Hüsnü karakteri yine yerinde. Zaten Rıza Baba en başta yer alıyor. Mesut karakteri ve Engin karakteri de yine afişin üst kısmında yer almakta. Ayrıca Selin karakterinin de burada yer aldığını görüyoruz.

21-09/01/arka-sokaklar-16sezon-afis-gorseli-3.jpg

Arka Sokaklar 16.Sezon afiş görsellerinde yer alan detaylar bunlar. İki isim dışında şu an için eski oyuncuları da saymazsak diziye katılan çok fazla isim yok. Yeni sezon için bölümler yayınlanmaya başladıkça bu konuda daha fazla bilgi almaya başlayacağız. Belki ileride daha iddialı isimleri de dizide görürüz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin