Gönül Dağı 2.Sezon Tanıtımı Yayınlandı

Gönül Dağı 2.Sezon tanıtımı yayınlandı. Dizinin yeni bölümlerinin ne zaman geleceği konusu da belli oldu. Bakalım dizi nasıl sürprizlerle gelecek?

Oğulcan Özsezgi
01 Eylül 2021 - 01:25
Gündem

Gönül Dağı 2.Sezon tanıtımı için gün sayıyorduk çünkü dizinin çekimlerinin başladığı çok yakın bir zamanda açıklanmıştı. Çekimlerin başladığının duyurulması bile yeni sezon heyecanı için yetti. Yeni sezon için geri sayım sürerken beklenen tanıtım videosu da sonunda yayınlandı.

2.sezon için yayınlanan tanıtım videosunda gizemler olduğunu görüyoruz fakat en büyük gizem de ortadan kalkıyor. Öyle ki dizinin ne zaman yayınlanacağı konusunda sır ortadan kalkmış durumda. Artık yeni sezon ve yeni bölümler için kesin bir tarihimiz var.

Gönül Dağı 2.Sezon Yayın Tarihi 11 Eylül Olarak Açıklandı

Yayınlanan fragmanla beraber dizinin yayın tarihinin de 11 Eylül olduğu açıklandı. Fragman 11 Eylül tarihini işaret ediyor ama burada önemli bir nokta daha var. Gün değişikliği yapılmamış gibi gözüküyor. Yine Cumartesi günleri diziyi görmeye devam edeceğiz. Biliyorsunuz yeni sezonda yeni diziler olacak. Bu nedenle gün konusunda değişiklikler olabileceği söyleniyordu.

Barbaros dizisi falan da gelecek. Ama görünen o ki Gönül Dağı hayranları için herhangi bir olumsuz durum söz konusu değil. Dizi kaldığı yerden devam etmiş olacak.

Tanıtıma gelecek olursak, dediğimiz gibi tanıtım için çok fazla bir detay gözükmüyor. Yani dizi için çok bir bilgi ya da böyle bir sır açıklanmıyor. Amca oğulları dedelerinin arkasından at koşturuyor ve ağacın altında çay içiyor.

Tek dikkat çeken kısım, Taner dedesine beşinci bardağı kimin için doldurduğunu soruyor. Dedesi ise vardır bir nasibi diyerek yeni bir ismi işaret etmiş oluyor. Zaten yeni isim de yine atın üzerinde onlara doğru koşmakta. Diziye yeni katılacak olan oyuncu olduğunu düşündüğümüz ismin doktor karakterini canlandırmasını bekliyoruz. Şu an için başka bir sır açığa çıkmış değil.

Biraz daha bekleyeceğiz ve 10 gün sonra dizide ne olacak ne bitecek görmüş olacağız. Artık çok beklemeye gerek kalmadığı da bir gerçek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin