Zuhal Topal'la Yemekteyiz Başlıyor! Çekimler Başladı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasının çekimleri başladı. Yarışmanın ne zaman yayınlanacağı konusunda herhangi bir açıklama yapıldı mı?

Oğulcan Özsezgi
01 Eylül 2021 - 01:42
Gündem

Şaşırtıcı bir şekilde TV8 ile anlaşan Zuhal Topal, yeni sezonda yeni kanalında olacak. Geçen sezon Fox TV’de bir yemek programı sunan ünlü oyuncu, format nedeniyle aslında TV8’de yayınlanan Yemekteyiz ile biraz ters düşmüştü. İki kanal arasında format tartışmaları çıkmıştı. Bu nedenle ünlü oyuncunun TV8 kanalına geçmesi şaşırtıcı dedik. Yakın zamanda Acun Ilıcalı tarafından duyurulan transfer sonrasında Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışması da ortaya çıkmıştı.

Yıllardır gündemde olan ve yayın hayatına devam eden formatın, yine Zuhal Topal ile beraber yayın hayatına devam ettiğini göreceğiz. İyi haber şu ki program çok gecikmeyecek ve yakın bir zamanda yayınlanacak.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Çekimleri Başladı

Programın yakın zamanda başlayacağının haberini veren ise yine en yetkili isim oldu. Zuhal Topal kendi sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımla beraber çekimlere başladıklarını duyurdu.

Hatta ünlü ismin ilk bölüm çekimlerinden bir kare paylaştığını da gördük. Fotoğraf değil video paylaşan ünlü isim, bir nevi çekimlerin nasıl gideceğini de ortaya koymuş oldu. Bir hayli enerji gözüken Zuhal Topal, yeni sezonda da gündüz kuşağına damgasını vuracak gibi duruyor.

21-09/01/zuhal-topalla-yemekteyiz.jpg

Şu an için ilk bölümün ne zaman yayınlanacağı kesin değil. Zaten canlı bir program olmadığından, birkaç bölümün önden gitmesi zorunlu. En azından ilk hafta yarışmacılarının önden çekilmesi ve hazırlanması lazım.

Bu nedenle programın Eylül ayında yayınlanacağını biliyor olsak bile, en erken Eylül ayının ikinci haftasını falan bekliyoruz. Yine tabii ki bunun bir beklenti olduğunu da ekleyelim. Yakın zamanda bir tanıtım videosu gelecektir ve kesin yayın tarihi için açıklamalar yapılacaktır. İlk bölüm duyurusu geldiği an haberimizi güncelleyeceğiz. Şimdilik yayın tarihi için Eylül ayı demekle yetinelim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin