Sadakatsiz 2.Sezona İlişkin Yeni Bilgiler Ortaya Çıktı

Sadakatsiz 2.sezon detayları belli olmaya başladı. Dizinin yeni sezonunda yeni bir karakterin başrolde olması bekleniyor. Diziye katılacak ünlü isim kim olacak?

Oğulcan Özsezgi
01 Eylül 2021 - 01:55
Gündem

Sadakatsiz, geçen sezonu sallayıp yine sarsıcı bir final ile sezon finali yaptı. Dizide baştan beri çekişen Derin ile Asya bir uçurumdan arabayla uçmuş ve dizi orada bitmişti. Kim ölecek kim kalacak diziye kim katılacak derken yeni sezona ilişkin bilgiler ortaya çıkmaya başladı.

Henüz resmi olmasa da dizide hikaye kısmında bir zaman atlaması olacağı iddia ediliyor. Bu durum senaryoya yeni katılacak olan ismi de doğrudan ilgilendirecek. Peki yeni karakter kim olacak ve dizide nerede göreceğiz?

Sadakatsiz 2.Sezonda Aras Karakter Geliyor

Dediğimiz gibi iddialara göre dizinin yeni sezonunda bir zaman atlaması görülecek. Bu zaman atlamasına göre Asya, kurtulmuş ve İstanbul’a taşınma kararı almış. Burada mesleğine de devam edeceğini göreceğimiz Asya’nın, bir kaza sonrasında Acil servise gelecek olan Aras karakteri ile tanışacağı iddia ediliyor.

Tabii ki senaryoyu önceden bilmek mümkün değil. Bunlar iddialar arasında yer alan bilgiler. Sonrasında ise Aras karakteri ile Asya karakterlerinin hikayelerinin kesişeceği ve dizinin buradan devam edeceği söylenmekte.

21-09/01/sadakatsiz-2sezon-4.jpeg

Aras karakterini canlandıracak olan isim ise yakın bir zamanda duyurulan Berkay Ateş olacak. Geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncunun dizinin kadrosuna katıldığı söylenmişti. Dizide Aras karakterini canlandıracak olan isim ile Asya arasında bir elektriklenme olacak mı işte orasını bilen yok.

Asıl olarak kazada neler yaşandığı da merak ediliyor. Derin’in durumu ne oldu ya da o kaza sonrasında neler yaşandı bunları da yeni sezonda göreceğiz. Muhtemelen yeni sezonun ilk bölümünde bu konuda ne var ne yok ortaya çıkacaktır. Özellikle aracın içerisinde olan Derin ve Asya neler yaşadı bunları biz de merak ediyoruz. Şimdilik Sadakatsiz 2.sezon için net bir tarih açıklanmasını bekliyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin