The Chi'nin inanılmaz ekran başarısı! O rekor gelecek mi?

Showtime dizisi The Chi rekora koşuyor! Üstün reyting grafiği sergileyen yapım 5. sezon onayını da cebe koydu! Peki, beklenen rekor ne zaman kırılacak?

Lena Waithe'in yaratıcısı olduğu Showtime dizisi "The Chi" ekranlarda olmayı çok sevmiş görünüyor!

Premium kablolu kanal Showtime, dördüncü sezon finalini yapmasının kısa süre sonrasında The Chi'ye resmi 5. sezon onayını verdiğini duyurdu.

THE CHI'NIN MUHTEŞEM EKRAN BAŞARISI!

The Chi'nin yeni sezon onayı kararının sürpriz bir gelişme olmadığını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Haftalık olarak ortalama 4.2 milyon izleyiciye ulaşan ve kanaldan yapılan açıklamaya göre şimdiye kadarki en çok izlenen Showtime dizisi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen yapım başarılı izlenme oranlarının ve sayısının karşılığını bir kez daha almayı bildi.

21-09/01/the-chi-5-sezon-afis.jpeg

Geride bıraktığımız sezonu 23 Mayıs-01 Ağustos tarihleri arasında yayınlanan yapımın 5. sezon bölümlerinin 2022 yılı içinde izleyiciyle buluşmaya başlaması bekleniyor.

Hikayesi Chicago'nun güney bölgesinde yaşayan birbiriyle ilişkili bir grubun yaşadıklarına odaklanan The Chi'nin oyuncu kadrosunda Michael Epps, Jacob Latimore, Birgundi Baker, Alex R. Hibbert, Shamon Brown Jr., Curtiss Cook ve Luke James gibi isimler yer alıyor.

Waithe ile birlikte Oscar ve Emmy ödüllü Common, Aaron Kaplan, Rick Famuyiwa, Derek Dudley, Rishi Rajani, Shelby Stone, showrunner Justin Hillian dizininin yürütücü yapımcılığını üstlenen isimler.

21-09/01/the-chi-5-sezon-kadrosu.jpg

20th Television yapımcılığında hazırlanan The Chi'nin geride bıraktığımız sezonunun bölümlerinin yönetmen koltuğunu ise Gandja Monteiro, Samir Rehem, Nancy C. Mejía, Kimi Howl Lee ve Katrelle N. Kindred paylaştılar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin