Freeform sevilen cadılarıyla yola devam ediyor! Motherland: Fort Salem 3. sezona bakış!

Freeform'un popüler dizisi "Motherland: Fort Salem"in 3. sezonu olacak mı sorusu sonunda cevabını buldu. Doğaüstü dizinin yeni sezonunda izleyici neler bekliyor?

Freeform'un popüler dizisi "Motherland: Fort Salem"in 3. sezonu olacak mı sorusu sonunda cevabını buldu.

İki sezonu geride kalan doğaüstü-cadılık temalı dizi "Motherland: Fort Salem"in resmi 3. sezon onayını aldığı duyuruldu.

MOTHERLAND: FORT SALEM İLE SON BİR SEZON DAHA...

Ancak dizinin 3. sezonu aynı zamanda final sezonu olma özelliğini taşıyor.

2022'DE SON SAYFA AÇILIYOR!

İlk sezonu 18 Mart-20 Mayıs 2020, ikinci sezonu 22 Haziran-24 Ağustos 2021 tarihleri arasında yayınlanan yapımın 3. ve final sezonu bölümlerinin 2022'nin yaz döneminde izleyiciyle buluşması bekleniyor.

21-09/01/motherland-fort-salem-dizisi.jpeg

Freeform Başkanı Tara Duncan konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Motherland: Fort Salem'i 3. sezon için geri getirecek olmaktan dolayı çok heyecanlıyız. Eliot ve tüm Motherland ekibine minnettarım. İlk günden beri izleyicilerde yankı uyandıran gerçekten sürükleyici bir mitoloji yarattılar ve bu son parçanın bunu sunmaya devam edeceğini biliyorum” ifadelerini kullandı.

Dizinin yaratıcı ismi Eliot Laurence ise şöyle konuştu: "Motherland: Fort Salem dünyasına her geri döndüğümüzde bu benim için bir zevk ve onur. Üçüncü sezonu dünyaya getirmek için sabırsızlanıyorum. Destansı, korkutucu, tatmin edici bir yolculukla finalin çılgın risklerini artırmayı ve bu sırada cadılığın antik kökenlerinin daha da derinine inmeyi planlıyoruz. Fırsat için Freeform'a ve hayranlarımıza çok müteşekkiriz."

"MOTHERLAND: FORT SALEM" KONUSU

Hikayesi; 300 sene önce gerçekleşen anlaşmaya dayanarak cadılara zulmedilmeye son verilmiş kadın egemenliğindeki alternatif günümüz ABD'sinde geçen ve ülkeleri için savaşmak amacıyla eğitim gören genç cadılara odaklanan dizinin oyuncu kadrosunda Taylor Hickson (Raelle Collar), Amalia Holm (Scylla), Demetria McKinney (Anacostia Quartermaine), Lyne Renée (General Sarah Alder), Jessica Sutton (Tally Craven), Ashley Nicole Williams (Abigail Bellweather) gibi isimler yer alıyor.

21-09/01/motherland-fort-salem-izle.jpeg

Eliot Laurence'in yaratıcısı olduğu yapımın yürütücü yapımcı kadrosunda Laurence ile birlikte Will Ferrell, Adam McKay, Amanda Tapping, Erin Maher, Kay Reindl, Kevin Messick, Steven A. Adelson ve Bryan Q. Miller yer alıyorlar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin