La casa de papel yaratıcılarının dizisi Sky Rojo ile son bir sayfaya hazır mısınız?

La casa de papel ve Elite gibi dizilerin ardından Netflix'in popüler dizileri arasına giren bir başka İspanyol dizi olan "Sky Rojo'nun ikinci sezonu geride kaldı. Peki, 3. sezon olacak mı?

La casa de papel ve Elite gibi dizilerin ardından Netflix'in popüler dizileri arasına giren bir başka İspanyol dizi olan "Sky Rojo'nun ikinci sezonu geride kaldı. Peki, 3. sezon olacak mı?

İlk sezonu 19 Mart 2021, ikinci sezonu 23 Temmuz 2021'de izleyiciyle buluşan Sky Rojo'nun devam edip etmeyeceği belli oldu.

SKY ROJO'YA 3. VE FİNAL SEZONU ONAYI!

Netflix, dizi ile son bir sezon daha devam etme kararı aldı. Buna göre Sky Rojo 3. ve final sezonuyla yakın bir zamanda karşımızda olacak.

Netflix Latinoamérica hesabından dizinin 3. sezon onayı kısa bir video ile duyurulurken yeni sezon başlangıç tarihi ile ilgili şimdilik bir bilgi verilmedi.

21-09/01/sky-rojo-dizisi-izle.jpeg

La casa de papel'in yaratıcılarından çıkan İspanyol suç-aksiyon dizisi Álex Pina & Esther Martínez Lobato ortak yaratıcılığında hazırlanıyor.

SKY ROJO NASIL BİRİ DİZİ?

Geçmiş travmaların izlerini taşıyan üç kadının (Coral, Wendy, Gina), çalıştıkları striptiz kulübü görünümlü bir genelevdeki ölümcül olayların ardından muhabbet tellallarından ve onun adamlarından kaçarak çılgın bir maceraya atılmasını konu edinen yapımın ikinci sezonunda izleyiciler, özgürlüğe kavuşmak isteyen ancak intikam arzularına yenilen Coral, Gina ve Wendy'nin peşlerinden gelen adamlarla mücadeleye devam etmesine tanıklık ettiler.

Verónica Sánchez, Asier Etxeandia ve Miguel Ángel Silvestre'nin başrolleri paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Lali Espósito, Yany Prado, Enric Auquer, José Manuel Poga, Carmen Santamaría, Niko Verona, Cecilia Gómez, Godeliv Van den Brandt, Penélope Guerrero, Luisa Vides, Iván Yao, Luis Zahera, Chema Ruiz gibi isimler rol alıyor.

SKY ROJO 3. SEZON BAŞLANGIÇ TARİHİ

Vancouver Media'nın yapımcılığını üstlendiği Sky Rojo'nun 3. ve final sezonunun başlangıç tarihinin önümüzdeki birkaç ay içinde duyurulması bekleniyor.

21-09/01/sky-rojo-izle.jpeg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin